logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Casa Retro – stilul provensal în doar câteva decorațiuni

Stilul provensal, accentele Art Deco sau atmosfera rustică sunt printre preferatele celor care iubesc stilul clasic în defavoarea celui modern, dar sună și destul de... pretențios din punct de vedere financiar. De fapt, e mai accesibil decât crezi.

casa_retro_ceramica-5086
Produse și sfaturi pentru o atmosferă retro/Casa-retro.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Martie 2020

Casa-Retro este un lanț de magazine online care asigură nu doar obiecte și decorațiuni pentru case primitoare, ci oferă și sfaturi practice. Gama lor de produse este variată, cuprinzând obiecte casnice și accesorii decorative pentru toate încăperile casei, chiar și pentru terasă sau grădină. Ceea ce este de mare ajutor este disponibilitatea echipei Casa Retro de a pune la dispoziția clientului nu numai un produs anume, ci o combinație de produse care să dea încăperii exact aerul dorit de proprietar.

În oferta de decorațiuni de la Casa Retro găsiți ceramică pictată și textile specifice bucătăriei, vase decorative dar și funcționale, corpuri de iluminat de la aplice pentru perete sau veioze de birou până la sfeșnice și felinare. Pentru grădină, găsiți la Casa Retro vase de curte dintre cele mai cochete, pictate în culori vibrante și cu modele pitorești, statuete, jardiniere pe model vechi, covorașe.
 

www.casa-retro.ro
Ghiveci de flori, pictat manual
www.casa-retro.ro
Un încălzitor de ceai din secolul trecut
www.casa-retro.ro
Veioza stil retro pentru birouri

„Vă propunem combinații inedite pentru coabitarea noului și a vechiului: Casa Retro are rolul de a educa gustul estetic al secolului XXI după dicteul anilor 50-70, când stilul Art Deco era suveran. Astăzi, funcționalitatea și pragmatismul specifice stilului industrial, comercial, minimalist, pentru satisfacerea ritmului alert, cotidian, din mijlocul societății de consum, poate fi îndulcit prin decorațiunile vintage care refuză izolarea de tradițiile bunului gust”, se arată pe site-ul Casa Retro.

www.casa-retro.ro
Halbe de bere, ca pe vremuri
www.casa-retro.ro
Jardinieră din Franța, cu mâner ceramic

Publicitate