logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Aruba – mobilier TV pentru personalizarea livingului

Pentru că din living nu putem elimina mobilierul dedicat televizorului, cu numeroase spații de depozitare, dar vrem în același timp ca această piesă să fie originală și aparte de cele din casele altora, putem încerca să ne închipuim setul Aruba la noi acasă.

aruba1-3796
Aruba, un set de living atipic/Naturlich.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  03 Ianuarie 2019

Setul Aruba de la Naturlich se caracterizează, după cum arată și numele, printr-un look exotic, proaspăt, tineresc. Dacă e să-l luăm piesă cu piesă, vedem că Aruba nu prea diferă de seturile deja clasice, ca număr de piese și funcțiuni, dar intră totuși într-o altă categorie, originală, și asta mulțumită designului neuniform și combinației cromatice mai puțin întâlnite în casele românilor: culoarea nucului, în amestec cu un cenușiu mat, concentrat. Ca materiale, setul Aruba de la Naturlich este din plăci aglomerate de lemn, îmbrăcate în furnir.

www.naturlich.ro

Setul Aruba cuprinde mai multe piese de mobilier: comoda de tv, prevăzută cu trei spații de depozitare (unul are rol estetic, fiind deschis, celelalte două sunt închise cu sertare); o poliță suspendată pe perete, cu patru spații de depozitare deschise; și două module pe picioare, egale ca înălțime dar diferite ca design, spații de depozitare închise/deschise. Au rol de vitrine, dar aspectul modern și foarte cald face ca această denumire învechită să nu li se potrivească. Dispun de sistem de iluminare pe interior și de polițe din sticlă, ascunse vederii.

www.naturlich.ro
www.naturlich.ro
www.naturlich.ro

Vestea bună e că fiecare dintre piesele Aruba de la Naturlich se poate cumpăra separat de restul, urmând să devină pata de culoare a oricărui living în căutare de notă personală.

Publicitate
Publicitate