logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mic mobilier cu finisaj de… oglindă

Printre inovațiile de pe piața de mobilă din România, am observat aproape de finalul anului 2018 un trend interesant: piese de mobilier îmbrăcate în oglindă. Nu e vorba de un singur exemplu, ci de mai mulți producători care au lansat astfel de produse.

oglinzi-3790
Oglinda, pe post de finisaj pentru mobilierul românesc!
Publicitate
Andreea Chiru  |  02 Ianuarie 2019

E cu adevărat cel puțin neașteptat să ai în casă piese de mobilă care nu se pre văd, ci reflectă obiectele de mobilă din jur. Sunt o soluție practică pentru casele deloc generoase ca suprafață, având marele avantaj al unui oarecare grad de invizibilitate.

Cei de la Global Design au lansat în toamna lui 2018 o foarte practică și în același timp șic piesă de mic mobilier pentru holuri sau living ori chiar dormitor, cu funcție de depozitare. Luați-o ca pe o propunere de consolă modernă în hol sau comodă simpatică în living ori chiar noptieră în dormitor.

globaldesign-3789

Dizainăr și-a îmbogățit portofoliul de produse de design românești cu un set de măsuțe de cafea în stil minimalist, din cale afară de feminine și elegante. Picioarele sunt din lemn natural cu finisaj deschis, iar blatul e acoperit de oglindă ce reflectă corpul de iluminat al livingului.

dizainar_oglinda-3787
dizainar-3788

Toro Design nu s-au putut decide la o singură piesă îmbrăcată în oglindă, dar noi am ales dintre propunerile lor o piesă spectaculoasă folosită ca soclu pentru lămpi. Pentru un efect aparte, una dintre laturile piesei de mobilier e încrustată cu motive decorative argintii, în vreme ce restul laturilor reflectă alte piese de mobilă dimprejur.

toro_design-3791

Ce ziceți de acest trend?

Publicitate