logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier 79 – suflu nou pe piață producătorilor de mobilă

Un atelier mic, deschis în Bragadiru, Ilfov, ne-a atras atenția prin colecțiile sale unicat, dar și prin proiectele realizate la comandă. E vorba despre Atelier 79 și despre un tip de mobilier care aduce un suflu proaspăt în locuințele românilor.

Un mic atelier face piese de mare inspirație/Atelier79.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Aprilie 2021

Atelier 79 se ocupă inclusiv cu desenarea și proiectarea pieselor de mobilier, răspunzând în special cererilor mai puțin banale; mobilier de colț, mobilier cu design îndrăzneț, mobilier plin de creativitate. Sunt un atelier de mobilier la comandă care lucrează cu clienți din  toate sferele – atât persoane fizice cât și persoane juridice, oferind soluții moderne, tinerești la nevoi pentru case private, dar și în colaborări cu specialiști din industria amenajărilor interioare precum designer, arhitecți.

Materiale
Piesele de mobilă realizate de Atelier 79 variază în ce privește materialele destul de puțin; se lucrează în special cu lemn masiv și MDF vopsit, astfel încât produsul să fie nu doar estetic și funcțional, ci și durabil. „Materialele folosite provin doar de la distribuitori certificați în domeniu, cu respectarea normelor și standardelor referitoare la protecția mediului și protecția consumatorului”, se arată pe site-ul Atelier 79.

Stilul Atelier 79
Este un stil mai puțin întâlnit, inspirat de minimalism, dar având accente și din alte stiluri, folosind atât forma, cât și culoarea pentru a transmite cât mai multă originalitate. Colecțiile aflate în portofoliul Atelier 79 sunt propuse în special designerilor, urmând a fi personalizate în funcție de cerințele proiectului. Dintre cele trei colecții, Duo este cea mai variată ca nuanțe, propunând culori pastel pentru mobilierul cu rol de depozitare în living.

Servicii
Atelier 79 asigură servicii complete în ce privește mobilierul la comandă – consiliere și design interior, simulare 3D și proiectare, design și producție de mobilier.

www. atelier79.ro
www. atelier79.ro
www. atelier79.ro
www. atelier79.ro

 

Publicitate
Publicitate