logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Bucin Mob: top 3 mese rotunde

Bucin Mob este unul dintre producătorii români de mobilă care au ales să se reinventeze la nivel de design. Au apelat la câțiva tineri designeri de produs și au lansat la finalul anului trecut o colecție inedită de mobilier românesc din lemn masiv.

bucin_mob_mese-2286
Materiale naturale, design original – Bucinmob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Martie 2017

Noi am ales trei mese rotunde, fiecare simbolizând elemente specifice spațiului românesc. Sunt mese de atmosferă, de entertainment, folosite în living ca invitație la discuții și momente plăcute. Iată cele trei măsuțe de cafea inedite:

Masa Equilibra își datorează numele unei combinații mai puțin obișnuite de materiale: lemn masiv și marmură. Având dimensiuni ideale (45 cm înălțime și 90 cm diametru), masa Equilibra de la Bucin Mob este o prezență sofisticată și totuși naturală; în cea mai mare parte este construită din lemn masiv, iar elementul de marmură albă are rol estetic, reprezentând doar o parte a blatului rotund. Legătura dintre cele două materiale este realizată cu ajutorul alamei, pentru ca trecerea de la un material la altul să nu fie prea bruscă. Stă la dispoziția cumpărătorilor în două variante cromatice.

www.bucinmob.ro
Bucin Mob - masa Equilibra

Masa Spyder este o creație a designerilor de la Woodyo, având ca sursă de inspirație pânza de păianjen atât de fragilă. Totuși, masa este extrem de rezistentă și stabilă, fiind realizată din lemn masiv. Dimensiunile generoase (80 cm înălțime și 100 cm în diametru) o recomandă inclusiv ca masă pentru zona de dining. Picioarele sunt prevăzute cu butoni de protecție a podelei.

www.bucinmob.ro
Bucin Mob - masa Spyder

Masa Village este o piesă de mobilă decorativă, cu rol de vedetă în living. Conceptul este extrem de simplu și sugestiv: satul tradițional românesc, strecurat în locuințele moderne ale românilor. Blatul este din sticlă transparentă, pentru a pune în valoare postamentul din lemn masiv: o sculptură inedită a satului românesc, cu casele tradiționale, cu dealurile pitorești și monumentele de atracție turistică.

www.bucinmob.ro
Bucin Mob - masa the village

Cele trei piese de mobilier de la Bucin Mob sunt doar o mică parte din colecția pe care urmează să o prezentăm săptămânile viitoare.

Publicitate