Suntem la CIFF 2017!

Continuăm periplul asiatic. Echipa Magmob participă începând de astăzi la cea de-a 39-a ediție a târgului CIFF, în China, la Guangzhou. Este vorba despre China International Furniture Fair de unde ne vom întoarce cu noutăți surprinzătoare.

 +2
CIFF 2017 Guangzhou / Ciff-gz.com
  |  

CIFF are două ediții pe an, o ediție de primăvară, la Guangzhou, și o ediție de toamnă, la Shanghai. Ambele sunt destinate exclusiv vizitatorilor profesionali, astfel că prestigiul târgului este într-o continuă creștere.
Date tehnice:
•    Circa 4000 de expozanți
•    Suprafață de 750.000 mp
•    170.000 vizitatori
•    Reprezentanți ai 200 de țări

 +2 www.ciff-gz.com Suntem la CIFF 2017, in perioada 17 - 21 martie!
Ediția actuală a CIFF 2017 are ca temă sloganul „Better Life, Better Work”, și ne așteptăm să fim impresionați de cele mai noi trenduri și soluții de design în ce privește colecțiile de mobilier ce urmează a fi expuse. Ca domenii de interes, CIFF acoperă mobilierului pentru casă, mobila pentru birou, mobilierul outdoor, decorațiuni de casă și textile, colecții horeca, tehnologie și materiale. Concret, tot ce înseamnă mobilă și accesorii pentru casă și birou va fi de găsit la acest târg, cu accent pe cele mai inovatoare trenduri. O mare parte dintre expozanți sunt producători de mobilă asiatici, ale căror produse se adresează exportului internațional. Vom reveni cu imagini și impresii la cald, chiar de la Guangzhou! Stați pe aproape!


Publicitate

IFEX 2017: mobilă în interpretare asiatică

Vă oferim câteva date despre cel mai mare târg de mobilă din Indonezia, care se desfășoară anual, și la care o echipă a redacției Magmob se deplasează cu regularitate. Nu e tocmai ușor să parcurgem distanța, dar efortul merită, cu siguranță. Vă spunem de ce!

 +7
 MagMob
IFEX crește ca prestanță și calitate a mobilierului de la o ediție la alta / Ifexindonesia.com
  |  

IFEX s-a desfășurat anul acesta între 11 și 14 martie, la Jakarta, și a reprezentat cea de a 12-a ediție. În general, acest târg urmărește deschiderea industriei de mobilă asiatică spre alte continente, fiind considerat un eveniment dedicat mobilei de export din Indonezia.

 +7 www.ifexindonesia.com IFEX 2017 - home office
Date tehnice
•    Suprafață totală de 60.000 mp
•    Peste 500 de expozanți
•    În jur de 10.000 vizitatori
•    Categorii de vizitatori: distribuitori de mobilă, designeri de interioare, arhitecți, comercianți, exportatori, producători de mobilă, reprezentanți ai domeniului horeca.
•    Categorii de mobilă la IFEX 2017: biroul de acasă, mobilă pentru exterior, mobilier horeca, mobilă pentru copii, colecții pentru dormitoare, mobilă tapițată etc.


Standurile de la IFEX 2017 sunt o experiență cu adevărat fascinantă pentru europeni. În general, e vorba despre mobilă din bambus, din răchită, din materiale ușoare și ceva mai ieftine, în comparație cu lemnul masiv. Cromatic, IFEX 2017 este din nou o experiență aparte, datorită combinațiilor de culori îndrăznețe, puternice, care iau ochii și însuflețesc (uneori prea mult) atmosfera. Dar stați pe aproape, revenim cu mai multe detalii și cu imagini realizate de echipa Magmob la fața locului!

 +7 www.ifexindonesia.com IFEX 2017 - mobilier pentru zona de entertainment

 +7 www.ifexindonesia.com IFEX 2017 - mobilier de exterior

 +7 www.ifexindonesia.com IFEX 2017 - mobilă din materiale „ușoare”

 +7 www.ifexindonesia.com IFEX 2017 - mobilă tapițată, în variantă exotică

 +7 www.ifexindonesia.com IFEX 2017 - mobilă în interpretare asiatică


MIFF 2017: Magmob în Malaysia

O parte a echipei Magmob se află în aceste săptămâni într-un periplu internațional, participând la câteva târguri de profil din Asia.  Zilele acestea, participăm la evenimentul Malaysian International Furniture Fair, ce se desfășoară în două locații centrale.

 +4
Magmob este prezent la MIFF 2017 / 2017.miff.com.my
  |  

Între 8 și 11 martie, redactorul șef al revistei Magmob se află la Kuala Lumpur, la MIFF 2017, ceea ce înseamnă că ne punem la punct cu trendurile în materie de mobilă asiatică ale anului. MIFF 2017 este un târg destinat producătorilor de mobilă din toată lumea și cumpărătorilor en-gros. Expun la această ediție circa 500 de producători de mobilă din 140 de state ale lumii,  și sunt așteptați mii de vizitatori. Este un târg de mobilă unde marfa se poate achiziționa pe loc, în regim en-gros.

MIFF se desfășoară în două locații: Putra World Trade Centre şi Matrade Exhibition and Convention Centre. Este un eveniment cu o experiență de peste 20 de ani, prima ediție având loc în 1995.

 +4 www.2017.miff.com.my MIFF 2017

 +4 www.2017.miff.com.my MIFF 2017

 +4 www.2017.miff.com.my MIFFOFFICE 2017

Stil de mobiler la MiFF 2017: mobilier pentru livinguri, dormitoare, mobilă tapițată, mobilier pentru tineret, pentru grădină, cât şi feronerie şi accesorii. În acest an, un nou sector, denumit MIFFOffice, va provoca concurență între firmele expozante, pentru a prezenta oferta lor de scaune, birouri, staţii de lucru, mobilier pentru săli de conferinţe, recepţii, pereţi despărţitori şi soluţii de depozitare.

Vom reveni cu imagini și informații exclusive de la MIFF 2017.
 


Publicitate

EUROSHOP 2017: Standul Idezio va fi aparte

În perioada 5-9 martie, IDEZIO, unul dintre producătorii de mobilier premium cu tradiție din România, participă la cel mai important eveniment destinat industriei de retail– EUROSHOP 2017, organizat din trei în trei ani în Dusseldorf, Germania.

 +6
 MagMob
Standul IDEZIO la Euroshop
  |  

IDEZIO se numără printre cele șapte firme românești care vor expune la Euroshop și este singurul reprezentant național la categoria ”Shop fittings, shop furnishings, store design & visual merchandising”.  Standul IDEZIO va simula un magazin perfect funcțional cu zone de expunere dedicate industriei de fashion, vitrine pentru bijuterii, spații de depozitare pentru produse cosmetice, un cash-desk spectaculos dintr-o combinație inedită de materiale etc.  Întregul concept de amenajare se învârte în jurul ideii de armonizare a diferitor tipuri de materiale (de la MDF vopsit, lemn, structuri și texturi metalice până la finisaje speciale de furnir de la cei mai renumiți producători europeni).

 +6 www.idezio.ro Idezio va simula un magazin functional in cadrul Euroshop 2017

 +6 www.idezio.ro IDEZIO este un brand 100% românesc

Despre IDEZIO
În ciuda denumirii cu conotație italienească, IDEZIO este un brand 100% românesc. Fabrica IDEZIO se află în Parcul Industrial Ploiești, iar de pe porțile acesteia pleacă constant mobilier produs la comandă pentru destinații din Europa (în special Belgia, Germania, Marea Britanie, Franța) sau mai nou Orientul Mijlociu, lucrat la cele mai înalte standarde de calitate.

 +6 www.idezio.ro Hotel Cronwell, amenajat de IDEZIO

Cu o experiență de peste 13 ani în industrie, IDEZIO excelează, în principal, pe segmentul de mobilier hotelier, dovadă fiind zecile de hoteluri care au fost mobilate de ei, printre care amintim Hotelul Kronwell Brașov (distins cu nenumărate premii, printre care și ”Cea mai frumoasă cameră de hotel din România în 2014”), Hotelul Mercure, Hotelul Ramada și Hotelul Park Inn din București. Începând cu 2017, IDEZIO se ocupă de furnizarea mobilierului pentru trei hoteluri din Belgia ale grupului Carlson Rezidor.

 +6 www.idezio.ro Hotel Mercure, mobila de IDEZIO
Pentru IDEZIO, nu este de neglijat nici sectorul comercial, dovadă fiind inițiativa de a participa la cel mai important târg destinat amenajărilor de magazine. Compania mai produce și mobilier rezidențial, mobilier pentru birouri și MDF vopsit.

 +6 www.idezio.ro Hotel Park Inn, mobilat de IDEZIO


Live de la Ambiente: târg cu DE TOATE pentru casă

Am început anul pe drumuri. De la imm cologne 2017, ne-am mutat la Frankfurt. Suntem aici pentru dvs. și casa dvs. Târgul Ambiente de la Frankfurt este despre obiectele și accesoriile care dau personalitate caselor imediat după ce au fost mobilate!

 +8
 MagMob
Decorațiuni utile – Ambiente 2017
  |  

Magmob vă oferă, începând cu acest an, soluții integrale pentru casă. Am început cu ani în urmă să vă prezentăm producători de mobilă din România și colecții originale disponibile la noi în țară; am mers la târgurile internaționale de mobilă pentru a vă ține la curent cu toate noutățile în materie de mobilier, stiluri, design și... prețuri. Am promovat și designul românesc, arătându-vă produse de design excepționale, create la noi în țară. Din acest an, suntem prezenți și la târgul Ambiente de la Frankfurt, pentru a vă aduce ultimele trenduri în materie de accesorii și decorațiuni pentru casă!

 +8 www.magmob.ro Magmob la Ambiente 2017
Târgul Ambiente este cel mai mare târg european de mic mobilier și obiecte decorative pentru casă. Găsiți aici tot ce vă trebuie pentru a da casei dvs. personalitate, originalitate și accentele stilului care vă convine – textile, ceramică, ustensile de bucătărie, accesorii decorative etc.

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017 cu ustensile de bucătărie

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017: plin de accesorii pentru toate încăperile casei

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017: mic mobilier cu rol de depozitare

 +8 www.magmob.ro Decorațiuni simpatice

 +8 www.magmob.ro Ambiente 2017 - taburete din piele, vintage
Surpriză! Am dat aici, la Frankfurt, peste o româncă din Maramureș, venită să facă senzație cu colecțiile ei de covoare din lână! O cheamă Andreea Coman și textilele ei personalizate cu motive tradiționale românești, dar nu numai, ne fac să ne simțim mândri că vă putem semnala prezența românească la târgul Ambiente. Covoarele sunt din lână naturală, croite în ateliere din România. Stați pe aproape! Mai sunt și alți producători români la Ambiente – vă prezentăm standurile lor în zilele ce urmează!

 +8 www.magmob.ro O româncă face senzație la Ambiente: Andreea Coman și covoarele ei din lână