logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Codo Design – minibar pe roti

Mai știți vechiul gheridon? S-a transformat! E în pas cu designul contemporan și cu soluțiile istețe de depozitare. Se plimbă prin toată casa, dispus fiind să devină atracția petrecerilor cu prietenii. În interpretarea celor de la Codolagni Design, gheridonul este minibar și are două variante de look.

codo_design4-3767
Minibarul - mijloc de transport pentru băuturi/Codolagni.com
Andreea Chiru  |  19 Decembrie 2018

Pornind de la ideea de gheridon, designerii de la Codolagni Design au creat un minibar mobil extrem de simpatic. I-au pus roți, mâner și l-au prevăzut și cu spații de păstrare a băuturilor. Prototipul de minibar mobil a fost conceput ca un mijloc de transport al paharelor și sticlelor de alcool dintr-un colț în altul al casei, pe timpul petrecerilor.

www.codolagni.com

Codolagni Design a venit cu două propuneri de look. Prima varianta are aspectul unui vechi car de luptă roman, ascunzând sub o platoșă de lemn două etajere pentru sticlele de băutură în vreme ce sub blatul minibarului există un suport pentru pahare. A doua variantă de design este ceva mai transparentă, păstrându-se cele trei blaturi, de data asta din sticlă, dar adăugându-se un suport suspendat pentru sticlele de vin.

Prototipul de minibar mobil de la Codolagni Design a fost special creat pentru standul producătorului la un eveniment de design din Paris, nefiind un produs de serie. De altfel, acest atelier de mobilă și accesorii se definește prin dorința de a produce piese de mobilier extrem de personalizate, cu influențe din stilul industrial, dar care să reflecte pasiunea pentru creație.

www.codolagni.com
www.codolagni.com
www.codolagni.com

Publicitate
Publicitate