Codo Design – minibar pe roti

Mai știți vechiul gheridon? S-a transformat! E în pas cu designul contemporan și cu soluțiile istețe de depozitare. Se plimbă prin toată casa, dispus fiind să devină atracția petrecerilor cu prietenii. În interpretarea celor de la Codolagni Design, gheridonul este minibar și are două variante de look.

 +5
Minibarul - mijloc de transport pentru băuturi/Codolagni.com
  |  

Pornind de la ideea de gheridon, designerii de la Codolagni Design au creat un minibar mobil extrem de simpatic. I-au pus roți, mâner și l-au prevăzut și cu spații de păstrare a băuturilor. Prototipul de minibar mobil a fost conceput ca un mijloc de transport al paharelor și sticlelor de alcool dintr-un colț în altul al casei, pe timpul petrecerilor.

 +5 www.codolagni.com
Codolagni Design a venit cu două propuneri de look. Prima varianta are aspectul unui vechi car de luptă roman, ascunzând sub o platoșă de lemn două etajere pentru sticlele de băutură în vreme ce sub blatul minibarului există un suport pentru pahare. A doua variantă de design este ceva mai transparentă, păstrându-se cele trei blaturi, de data asta din sticlă, dar adăugându-se un suport suspendat pentru sticlele de vin.

Prototipul de minibar mobil de la Codolagni Design a fost special creat pentru standul producătorului la un eveniment de design din Paris, nefiind un produs de serie. De altfel, acest atelier de mobilă și accesorii se definește prin dorința de a produce piese de mobilier extrem de personalizate, cu influențe din stilul industrial, dar care să reflecte pasiunea pentru creație. +5 www.codolagni.com +5 www.codolagni.com +5 www.codolagni.com


Retroboutique: draperii pentru sărbătorile de iarnă!

E perioada în care simțim cu toții nevoia să pregătim casa pentru o atmosferă sărbătorească. În așteptarea lui Moș Crăciun sau a petrecerii de An Nou, e bine să ne și înnoim interioarele, cu un strop de culoare sau cu mici accesorii decorative. Cele mai spectaculoase sunt însă textilele în ton de iarnă!

 +4
Dacă știi să le alegi, draperiile devin inclusiv accesorii/Retroboutique.ro
  |  

Prin natura și cromatica lor variată, draperiile sunt printre cele mai eficiente accesorii textile; nu pot lipsi din casa omului, asigurând dreptul la intimitate, dar dacă sunt alese cu pricepere, devin principalul instrument de îmbunătățire a atmosferei. Am ales de la Retroboutique câteva modele de draperii în ton cu iarna, cu zăpada (deocamdată inexistentă), cu sărbătorile de iarnă care se apropie vertiginos.


 +4 www.retroboutique.roJolies Griss este un model de draperie tipică pentru perioada de iarnă, prin combinația cromatică ce duce cu gândul la stațiunile alpine în plin sezon. Cele două culori, gri și alb strălucitor, sunt inspirate de nuanțele zăpezii, iar motivul inimioarei este deja specific unui tip de amenajare interioară în zonele montane de vacanță. Acest model se găsește gata croit, pe dimensiuni standard de 135x260 cm.

 +4 www.retroboutique.roArtist Reindeer Granate are un mesaj de Crăciun vesel; draperia este de un roșu aprins, cu picățele aurii, ceea ce imită destul de bine clopoțeii lui Moș Crăciun. Materialul gros are un aspect ușor satinat, ca de sărbătoare, și poate încuraja împodobirea bradului cu globuri mai sobre cromatic.

 +4 www.retroboutique.roNew Akit este draperia ideală pentru petrecerile somptuoase de Crăciun și mai ales de Revelion. Face parte din cu totul alt stil decât celelalte două modele, fiind o propunere ce inspiră luxul de care simți nevoia la trecerea dintre ani. Modelul este din Spania și se recomandă inclusiv pentru tapițarea mobilei sau folosirea ca fețe de pernă.
Care este preferata voastră?


Divani & Sofa: mobilă cu rotunjimi

Divani & Sofa propune românilor un gen de mobilier altfel decât cel tradițional. Este vorba de piese de mobilier cu aer clasic, dar cu design în unghiuri ultramoderne. Indiferent că vorbim de living sau de dormitor, piesele propuse au marginile rotunjite, nu ascuțite.

 +5
Mobilă cu un plus de grad de confort/Divaniesofa.ro
  |  

Am ales pentru cititorii Magmob trei piesei de mobilier Divani &Sofa pline de șarm și pe cât de elegante, pe atât de confortabile. Ceea ce le caracterizează este nevoia de relaxare în combinație cu designul îndrăzneț. Vorbim de mobilă tapițată.

 +5 www.divaniesofa.ro Colțarul Space reprezintă piesa-vedetă a oricărui living contemporan. Se compune dintr-o canapea, un fotoliu și un taburet, lipsind (de la vedere) cu desăvârșire structura lemnoasă, ceea ce înzestrează această gamă cu un aer extrem de confortabil. Variantele de tapițerie sunt numeroase sub aspectul cromatic, iar Divan & Sofa propune chiar combinații cromatice între cele trei piese ale setului.

 +5 www.divaniesofa.roPatul Ovale este corespondentul din dormitor al setului Space. Complet atipic pentru designul unui pat din România, Ovale asigură același grad de rezistență și confort, dar aduce și un plus de spirit inovator, cu accent pe atmosfera sofisticată a încăperii. Baza patului Ovale e compusă din patru module de sine stătătoare, iar salteaua în formă rotundă se montează pe somieră metalică cu șipci lemnoase.

 +5 www.divaniesofa.ro  +5 www.divaniesofa.roNew York de la Divani & Sofa este o combinație de pat și canapea, un soi de pat de zi, o piesă ideală pe care să tragi un pui de somn ziua în amiaza mare. Se păstrează designul inedit cu margini rotunjite, spătarul fiind însă specific canapelelor, pentru sprijinire în fața televizorului sau cu o carte în mână. New York este disponibil în două variante de culoare – alb și negru – tapițeria fiind din imitație de piele.
Haideți să încercăm ceva nou acasă!


Arta Lemnului – mobilă pentru oameni cu greutate!

Arta Lemnului este un brand actual de mobilă românească, derivând din prima fabrică de mobilier înființată în România; în prezent sunt cei mai buni prieteni ai românilor cu probleme de greutate. Fabrică mobilă special pentru aceștia!

 +4
Mobilă cu adevărat pentru nevoile clientului/Arta-lemnului.ro
  |  

Arta Lemnului a luat acest nume începând cu 1994 și de atunci s-a specializat în producția de mobilă tapițată. Ceea ce e cu adevărat special la această fabrică, în anii aceștia, este segmentul de public pe care îl deservesc – fiind cam singurii în acest domeniu, și anume publicul cu probleme de greutate. Arta Lemnului colaborează de ceva timp cu Asociația Română de Studiu al Obezității(ARSO) cât și cu prieteni care se confruntă cu astfel de probleme de greutate.

 +4 vanzari@arta-lemnului.ro +4 vanzari@arta-lemnului.ro
„Ne-am hotărât să realizăm un produs care să fie destinat oamenilor supraponderali. Necesitățile acestor oameni,  fiind speciale,  au fost atinse de produsele noastre. Pe parcursul derulării acestui proiect am conștientizat problemele reale ale acestor persoane, faptul că sunt ușor discriminați și că am putea rezolva o parte din nevoile lor. Ar fi o reală bucurie și mulțumiri pentru noi. cei implicați în acest proiect, să aducem un plus de confort și siguranță acestor oameni chiar la ei acasă”, au declarat reprezentanții Arta Lemnului, Anca Boncota și Silvia Filip.

 +4 vanzari@arta-lemnului.ro
Este vorba în principal de colecții de fotolii și canapele extensibile; în privința acestor canapele, sursa de inspirație este iarăși realitatea românească: spații de locuit reduse ca suprafață, dar care generează și mai mare nevoie de soluții pentru confortul zilnic.


IKEA recheamă masa extensibilă GLIVARP

IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP albă mată să înceteze utilizarea produsului rechemat și să îl returneze în magazin, pentru a primi înapoi suma integrală plătită pentru produs.

 +2
Ați cumpărat această masă? IKEA vă roagă s-o aduceți înapoi/Ikea.ro
  |  

IKEA a primit sesizări din partea clienților cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe șine și a căzut. IKEA le recomandă tuturor clienților care au achiziționat masa extensibilă GLIVARP să returneze produsul în magazinul IKEA pentru a primi înapoi suma integrală. Dovada plății (bonul) nu este necesară.

 

Pentru IKEA, siguranţa produselor este foarte importantă. Toate produsele IKEA sunt testate și respectă standardele relevante și legislația națională și internațională. În ciuda acestui fapt, s-au primit o serie de sesizări legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe șine și poate cădea:

 +2 www.IKEA.ro

„Există riscul ca piesa de extensie a mesei să se desprindă de pe șine, ceea ce poate duce la prăbușirea acesteia”, precizează Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden, și continuă: „Siguranța clienților noștri este prioritară pentru compania IKEA, de aceea am ales să rechemăm lotul de produse afectat, ca măsură de precauție.”