logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Davide – exclusiv din lemn masiv

În spatele numelui Davide se găsește fabrica de lemn din satul Davideni, județul Neamț, specializată în producția de uși, scări interioare și chiar mobilier. Se numără printre puținii producători care refuză să lucreze și cu alte materiale în afară de lemn masiv.

davide_pat-5818
Uși, scări și mobilier numai din lemn masiv/Davide.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  23 Martie 2021

Povestea Davide a  început în 1993 prin  înființarea unui atelier în care pasiunea pentru tâmplărie să devină o afacere prosperă în timp. Astăzi, Davide pune la dispoziția clienților un întreg catalog de produse pentru casă, cuprinse în colecții clare: uși pentru interior, respectiv exterior, scări de interior și mobilier. Designul propus este un mix de stil tradițional și stil modern, rezultând piese ieșite din tipar, dar în deplină armonie cu materialul folosit: lemnul masiv.

De ce lemn masiv?
Durabilitate, rezistență, calitate și căldură – sunt principalele argumente ale producătorului atunci când vine vorba de alegerea lemnului ca material exclusiv. „Ne aflăm chiar în inima Ceahlăului, aici unde iubirea pentru lemn există de la sine. Astfel, suntem pe deplin conștienți de valoarea acestuia, fapt pentru care prelucrarea lemnului se realizează cu atenție și respect.  Îți oferim povești pe care să le spui despre casa ta și despre tine sub formă de piese de calitate, care păstrează căldura lemnului masiv și poartă în ele pasiunea oamenilor care-i dau valoare”, se arată pe site-ul producătorului.

Ca stil de amenajare interioară,  fie că e vorba despre uși, scări interioare și mobilier, piesele Davide se încadrează rusticului cu accente moderne. Oricare dintre produse poate fi personalizat la cererea expresă a clientului, mai ales că printre serviciile oferite se numără și cel de consiliere – propunere soluții, în situațiile cele mai complicate.

www.davide.ro
www.davide.ro

Publicitate