logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Gubrot – mobilier parametric, fabricat în România

Sub denumirea de mobilier unicat se pot ascunde câteodată și piese nu tocmai... unicat. Am descoperit însă un producător de mobilă mai mult decât unicat. Se numește mobilă parametrică și are un design marcat de originalitate.

gubrot_scaun_cuib-5824
Arhitectură digitală parametrică/Gubrot.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Martie 2021

Producătorul de mobilier parametric se numește Gubrot și are atelierul în Galați, comuna Piscu. Echipa este una tânără, recent formată, din oameni care iubesc meseria creativă și doresc să o practice cu succes pe plan local. În oferta de piese de mobilă a atelierului Gubrot se regăsesc atât produse finite, cât și piese de mobilier ce pot fi executate la comandă.

O atenție specială merită colecția de scaune parametrice – după cum le numește Gubrot. E vorba despre mai multe variante de dimensiuni, culori, forme și materiale ale unei piese concepute prin intermediul arhitecturii digitale. Folosind parametri digitali computerizați, scaunele pot lua forme dintre cele mai neașteptate, ducând designul de mobilier la un nivel de maximă creativitate.

„Scaunul parametric din lemn este special conceput pentru a îmbina utilitatea unei piese de mobilier cu frumusețea unei decorațiuni și a fi un element de atracție în casa dvs.”,se arată pe site-ul producătorului.

Varietatea mobilei parametrice
Formele specifice mobilierului parametric sunt cele cursive, rotunjite, practic nu mai există margini ascuțite. Piesa are fluiditate, pare realizată dintr-o singură bucată de lemn. Sub acest aspect, scaunele sunt cele mai potrivite pentru stilul parametric, permițând o mare libertate creativă.

Piesele de mobilier parametric prezentate în oferta Gubrot pot fi realizate pe comandă personalizată, urmând ca detalii precum nuanță și finisaj să fie alese de către clienți. Toate scaunele parametrice Gubrot sunt realizate din placaj stratificat, finisat cu vopseluri naturale, pe bază de ulei.
Interesant, nu-i așa?

www.gubrot.ro
www.gubrot.ro
www.gubrot.ro
www.gubrot.ro
www.gubrot.ro

Publicitate
Publicitate