logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Delta Studio – lichidări de lux

Reduceri de preț mai mult decât atrăgătoare pentru cei care sunt fani ai mobilierului distribuit în România de Delta Studio. Este o perioadă în care puteți achiziționa mobilier de cea mai bună calitate cu reduceri de până la 50%.

delta_fotoliu-5033
Mobilier de lux la jumătate de preț/Deltastudio.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  29 Februarie 2020

Avantajele de a avea acasă mobilier de lux țin nu doar de calitatea materialelor, ci mai ales de designul menit să impună o atmosferă aparte încăperii și mai ales de faptul că spre diferență de mobilierul de serie la prețuri accesibile, cel de lux chiar individualizează locuințele.

Așa că vă punem în vedere reducerile semnificative pe care unul dintre distribuitorii consacrați de mobilier de lux, Delta Studio, a decis să le practice în această perioadă. Am ales să vă arătăm câteva piese pentru living, întrucât e încăperea de care se bucură întreaga familie.

Fotoliul Duke aparține brandului italian Cortezari și se înscrie în stilul clasic de amenajare. Este un fotoliu pe cât de elegant, pe atât de confortabil, mulțumită înălțimii reduse și spătarului arcuit ce asigură o poziție relaxantă. Lipsit complet de brațe, se poate amplasa atât în zona media a livingului, cât și în vecinătatea măsuței de cafea. Prețul este redus cu 50%.

www.deltastudio.ro
Fotoliul Duke

Biblioteca Target, disponibilă cu o reducere de preț de 49% are un design modern, inedit, rafturile fiind înlocuite cu un sistem de elemente în formă de cruce, combinate cu polițe în forma literei L, ducând la un adevărat joc vizual și soluții foarte practice de depozitare a cărților.

www.deltastudio.ro
Biblioteca Target

Tiago Iron este o măsuță de cafea ultraelegantă, compusă de fapt din trei măsuțe de cafea, de înălțimi și dimensiuni diferite, dar prinse între ele cu ajutorul unor brațe metalice discrete. Stilul este modern, de lux, suprafețele lucioase recomandând această măsuță celor care dispun de un living spațios. Reducerea de preț a acestei piese de mobilier este de 70%.

www.deltastudio.ro
Trei măsuțe de cafea într-una singură: Tiago Iron

Toate aceste piese de mobilier, cât și altele intrate în campania de reduceri masive de preț, pot fi văzute în showroom-ul Delta Studio din București.

Publicitate