logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Divani e Sofa – canapelele viitorului

Spații generoase, amenajare marcată de originalitate, forme uimitoare și materiale de calitate. Aceasta este rețeta magazinului Divani & Sofa pentru mobilierul de lux pe care-l pune la dispoziția clienților din România. Seturile de canapele și fotolii par desprinse dintr-o altă lume.

divani-6542
Mobilier ultramodern pentru livinguri actuale/ Divaniesofa.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  07 Martie 2022

Pentru cei suficient de îndrăzneți încât să își dorească mobilier marcat de un stil ultramodern, magazinele Divani & Sofa sunt locul cel mai potrivit pentru shopping. În colecția dedicată amenajării livingului, se găsesc câteva seturi de canapele și fotolii din piele naturală, ca desprinse din interioarele secolului următor.

Un numitor comun îl reprezintă dimensiunile: aceste seturi sunt realizate pentru a completa integral un living, dotându-l cu de toate – canapea/colțar, fotolii și măsuțe de cafea la care se poate lucra pe laptop. Materialul de acoperire este pielea naturală, în 13 nuanțe de culoare, la dispoziția cumpărătorului.

Colțarul Futuro reprezintă o adevărată stație de relaxare, un colțar în forma literei U, caracterizat prin rotunjimi uimitoare. Practic, acest colțar are și spătarul, și șezutul în formă perfect rotundă, descriind un 8 răsturnat, după cum se vede la margine. Asigură un confort deplin și o impresie estetică deosebită. Dotări: tetiere rabatabile, recliner, perne moi. Până și măsuța de cafea este  creată după același model al cifrei 8 răsturnate, contribuind la un decor futurist. Structura colțarului este din lemn masiv.

www.divaniesofa.ro

Palermo este un set de canapea și fotolii inspirat parcă din interioarele Star Trek, marcat de un design masculin, sobru, ultramodern. Spectaculos este detaliul de depozitare integrat fiecăreia dintre piese: un mic spațiu în care se pot plasa la îndemână telecomanda, o revistă sau o carte, obiecte decorative sau chiar bolul cu alune. În plus, aceste mici buzunărașe sunt prevăzute cu lumină led, ceea ce contribuie o dată-n plus la aspectul original și ultramodern.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality

Aristide este un colțar de forma literei L, cuprinzând în structura sa și un spațiu de depozitare de tip măsuță de cafea inclusă. Amplasarea acestui detaliu este chiar originală, fiind dispusă pe spatele colțarului, totuși la îndemână. Partea de colțar se poate amplasa fie pe partea dreaptă, fie pe cea stângă. Tapițeria este din piele naturală, iar spuma poliuretanică a spătarului și șezutului conferă un grad de maximă rezistență.

www.divaniesofa.ro

„După peste un deceniu de experiență în design interior, brand-ul Divani & Sofa’ este recunoscut la nivel internațional drept un brand exclusivist. Prin abordarea originală a interioarelor, cărora le oferă o nouă semnificație, Divani & Sofa’ deschide noi orizonturi în design-ul interior. Originalitatea reprezintă una dintre caracteristicile prin care se distinge brand-ul nostru. Realizată de adevărați maeștri în estetica locuinței, colecția Divani & Sofa’ conține piese cu design original, ale căror materiale prețioase răspund complementar tonurilor calde.” – se arată pe site-ul magazinelor Divani & Sofa.

 

Publicitate