logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Filuca – o canapea cu adevărat inedită

Le dăm o veste bună celor care s-au cam plictisit de canapeaua extensibilă clasică. În România, este disponibil un model de canapea pentru living al cărei design uimește prin inovație și a cărei modularitate depășește așteptările. Este vorba despre canapeaua Filuca de la SDH.

filuca2-6197
Design original și modularitate surprinzătoare./SDHouse.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  06 Octombrie 2021

Filuca Elegance Patrol a pornit parcă de la clasica canapea extensibilă prin sistem clic-clac, dar a ajuns să arate cu totul altfel. Secretul constă în modificarea designului, prin rotunjirea marginilor. Rezultă o canapea atipică, cu un aer proaspăt, modern, și mici accente clasice.

Canapeaua îmbină trei module de forme geometrice și mai multe feluri de accesorii – roți, respectiv picioare de canapea, iar dincolo de aspectul uimitor vine și cu o trăsătură mai rar întâlnită la astfel de mobilier: multifuncționalitate maximă.
Filuca Elegance Patrol se poate folosi sub formă de canapea de living pe timpul zilei, apoi se poate transforma în pat dublu de tip twin ori se poate, pur și simplu, separa sub forma a două paturi separate. Este o canapea modulară, prevăzută pentru mai multe variante de folosire. Este fascinantă puterea de transformare a acestei piese, pornind de la canapea și mergând până la pat dublu, paturi separate sau canapea și banchetă de zi. Dispune de ladă de depozitare a lenjeriei de pat, ceea ce adaugă un mare plus.

www.sdhouse.ro
www.sdhouse.ro

Dimensiuni:
CANAPEA

  • Adâncime canapea 101 cm
  • Lățime canapea 200 cm
  • Înălțime canapea 86 cm
  • Adâncime șezut 54 cm
  • Înălțime șezut 42 cm

PAT

  • Lățime pat 80/160 cm
  • Lungime pat 200 cm
  • Înălțime pat 42 cm

www.sdhouse.ro

Despre SDH
“Ideea acestui concept a apărut în urmă cu 15 ani din pasiune pentru designul interior și în special pentru ceea ce înseamnă filozofia designului scandinav – funcționalitate, simplitate, rafinament, calitate extraordinară și atenție la detalii. Îmi doresc să cultiv acest crez al «traiului frumos» si pe piața din România”, – Diana Staicu, fondator SDH. 

Publicitate
Publicitate