logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Form – noutăți de la Mobila Dalin

În ton cu sezonul primăverii și nevoia de înnoire a mobilierului, Mobila Dalin a lansat recent printre colecțiile sale de fotolii pentru living un model inspirat de spațiile tinerești. Este vorba despre fotoliul Form - stil minimalist, caracterizat prin forme clare, simple, eficiente.

dalin_form-5801
Alege culoarea, stofa și modelul de picioare dorit!MobilaDalin.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Martie 2021

Ideal pentru livinguri sau pentru colțul de relaxare al dormitorului, fotoliul Form de la Dalin este o piesă de mobilier menită să joace un puternic rol atât funcțional, cât și estetic în cadrul amenajării. Forma rotunjită și cu brațe incluse în tapițerie îl face un fotoliu primitor și pe atât de relaxant.

www.mobiladalin.ro

Materialele sunt cele deja obișnuite pentru producătorul de mobilă din Reghin:
•    Lemn masiv de fag și multistrat pentru elementele ce compun structura
•    Țeavă metalică pentru picioare
•    Împletitură de chingi elastice ca bază a șezutului, plus poliuretan de densitate medie
•    Stofă sau piele pentru materialul de acoperire a fotoliului Form.

Sunt două variante de model în ce privește picioarele fotoliului Form – varianta cu bară ori-zontală prinsă pentru un plus de stabilitate între cele două picioare de forma trapezului, res-pectiv picioare de tip balansoar. Această ultimă variantă este recomandată pentru dormitorul matrimonial sau pentru camera copilului.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Gradul generos de personalizare a mobilierului fiind una dintre cărțile de vizită ale Mobilei Dalin, și fotoliul Form poate fi comandat în nenumărate variante de culoare, atât în ce privește tapițeria, cât și culoarea picioarelor.

Publicitate
Publicitate