logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Sophia – 500 de variante de țesături pentru mobila tapițată

Sophia Home Decoration este deja un nume bine-cunoscut în domeniul amenajărilor interioare, oferind creatorilor de frumos soluții calitative pentru gusturi oricât de pretențioase.

Sophia_canapea-5812
Sophia Home Decoration, brand 100% românesc, deține o retea de 26 de magazine proprii și în sistem de franciză în principalele orașe din România/Sophia-Romania.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  18 Martie 2021

În calitate de producător şi editor de colecţii, Sophia dispune de o gamă completă de produse, de la perdele și draperii ready-made sau la comandă, până la țesături în peste 1600 de modele sau personalizate la cerere, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, canafi, flori decorative, mobilier.

De mare interes este colecția de mobilier Sophia, întrucât e vorba de mobilier tapițat, iar țesăturile provin, bineînțeles, din colecțiile proprii. Ceea ce înseamnă un grad maxim de personalizare a unei amenajări, pornind de la combinațiile ideale de țesături pentru tapițerie și accesoriile textile ale încăperii.

În colecția de mobilier Sophia intră piese de living și dormitor, precum fotolii, paturi, băncuțe în peste 500 de variante de țesături pentru tapițerii, cu grad înalt de frecare. Imprimeurile aduc amenajării un plus de accent, de culoare, de personalitate.

„Mobilierul Sophia este disponibil la comandă în cele 26 de magazine, dar și pe site, clientul având posibilitatea de a alege tapițeriile și imprimeurile preferate. Sophia pune la dispoziție și servicii de consiliere, venind în întâmpinarea clientului cu propuneri concrete de personalizare a amenajării. Oferim consiliere gratuită, cu designeri specializați la domiciliul clientului”, ne-au declarat reprezentanții Sophia Home Decoration.

Despre piesele de mobilier Sophia
Colecția de paturi disponibile la Sophia este caracterizată prin imprimeuri în special florale și prin forme geometrice, aplicate pe un fond în culori blânde, odihnitoare. Banchetele au un efect de impact prin imprimeuri create din culori contrastante, iar fotoliile sunt îmbrăcate în țesături de cea mai bună calitate, pe cât de rezistente, pe atât de spectaculoase vizual – imprimeuri din nou florale, uneori cu model abstract, sau combinații de culori luxoase. Stilul mobilierului este cel clasic, elegant și cu accente tradiționale, iar tapițeria imprimă amenajării influențe dintre cele mai variate, în funcție de țesăturile alese.

www.sophia-romania.ro
www.sophia-romania.ro
www.sophia-romania.ro

Despre Sophia
Experiența de 17 ani de prezență pe piața românească se reflectă în proiectele executate de echipa Sophia: 12.000 de lucrări pentru reședințe private și 140 de clienți din domeniul HoReCa – 60 de hoteluri și pensiuni, plus 80 de cafenele și restaurante. În portofoliul Sophia se regăsesc și participări la redecorarea a peste 8 muzee printre care: Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași, Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa, Muzeul Unirii din Iași, Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iasi.

Publicitate
Publicitate