logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Jim – rotunjimi pentru living

Design plin de originalitate, inspirat de dorința de personalizare a clientului, forme neașteptate, garanție prelungită și un lanț de magazine în mai multe orașe ale României. Divanissimi creează canapele și fotolii tot mai neconformiste.

jim-6620
Un nou set spectaculos de la Divanissimi./Divanissimi.ro 
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Aprilie 2022

Cel mai nou set pentru living prezentat de Divanissimi poartă denumirea Jim și este o reinterpretare a unui model mai vechi, Mick. Setul cuprinde canapea și fotoliu, ambele cu un design fresh, marcat de rotunjimi care se integrează armonios într-un living amenajat în stil minimalist, și ca forme, și din punct de vedere cromatic.

Setul Jim și-a căpătat înfățișarea finală în urma personalizării pentru un anume client, fiind un exemplu de mobilier creat dintr-o ambiție. „Oricine face producție customizată în România și pune preț pe alegerea materialelor a auzit neîncetat că piața nu ar fi pregătită”, scriu reprezentanții fabricii de mobilă de la Brașov. Setul Jim este așadar o alegere îndrăzneață nu doar din punctul de vedere al formelor rotunjite, ci și al tapițeriei. De fapt, tocmai asta e aspectul cel mai original: o combinație între designul elegant și un material de acoperire aflat la extrema confortului.

Setul Jim conține o canapea și un fotoliu (sau două, în funcție de nevoile clienților), canapeaua fiind disponibilă în mai multe formate de dimensiuni: cu două locuri sau cu trei locuri, respectiv cu trei locuri în variantă maximă (adică atingând o lungime de 245 cm).
Structura este din lemn, picioarele discret amplasate sunt din fier îmbrăcat în lemn de stejar, iar spătarul și șezutul sunt umplute cu un amestec de puf de gâscă și fibră siliconată.

„Începând cu tâmplăria, continuând cu produsul în alb, de la croit și cusut până la montaj și livrare, totul este făcut de noi, cu resurse interne.”- se explică pe site-ul Divanissimi secretul unor piese de mobilier cu design atipic.

www.divanissimi.ro
www.divanissimi.ro
www.divanissimi.ro

 

Publicitate