logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mind the Gap – bibliotecă din… tapet!

Echipa Mind the Gap readuce în atenție tapetul cel tradițional, pe care îl reînvie cu ajutorul unor modele absolut originale și a unei tehnici foarte simple de aplicare pe perete. Soluția propusă de Mind the Gap se adresează în special locuințelor cu spații reduse.

mind_the_gap_1-2555
Tapet ultradecorativ /Mindtheg.com
Andreea Chiru  |  19 Iunie 2017

Din colecția Eclectic a echipei Mind the Gap, am ales să vă prezentăm trei variante de tapet ce imită ingenios existența unei biblioteci în casă. De fapt, sunt două modele de tapet, una dintre ele variind sub aspect cromatic. Modelele de tapet de la Mind the Gap se potrivesc fie în camera adolescentului, în zona biroului de lucru, fie chiar în holul casei, pe acel perete suficient de înalt încât să arate stingher și suficient de îngust încât să pară inutil.

Dacă aveți o zonă de relaxare special dedicată lecturii, folosiți și în living tapetul Mind the Gap! Metoda de aplicare a tapetului este foarte simplă – se lipește pe pereți cu adeziv Vlies, cu un timp de uscare suficient de lung încât să permită corectarea fâșiilor de tapet până la varianta ideală. În acest fel, nu îți trebuie experiență îndelungată și precizie matematică atunci când aplici tapetul, ci te poți bucura de aceste momente fără să strici materialele.

www.mindtheg.com
Metodă foarte simplă de aplicare

www.mindtheg.com
Colecția Eclectic dă personalitate locuințelor mici

Publicitate
Publicitate