logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Szel Mob – Lemnul masiv, în vitrină!

Fiecare început de anotimp călduros vine cu nevoia omului de a-și înfrumuseța și înnoi locuința. Nimic mai plăcut! Cei de la Szel-Mob lansează tocmai în acest sens o piesă de mobilier care să stârnească dorul de excursii în aer liber și dragostea de natură verde.

szel_mob-2558
Corp de mobilier potrivit pentru living și dining / Szel-Mob
Publicitate
Andreea Chiru  |  20 Iunie 2017

Este vorba despre o vitrină din lemn masiv – PS481, dotată cu patru uși, patru sertare și câteva rafturi deschise. Dimensiunile sunt impozante: 183x48x228cm. Stilul este cel consacrat pentru acest producător, Szel-Mob, adică rustic cu valențe provensale. Cromatic, vitrina este o piesă sobră, ideală pentru livinguri, dar reflectând nevoia de depozitare tot mai stringentă a familiilor cu mulți membri. Feroneria este una specială, model cremone.
Clienții pot personaliza această piesă atât cromatic, cât și din punctul de vedere al finisajului – cu periaj adânc sau cu ceară. Acest corp de bibliotecă de la Szel-Mob se poate foarte ușor integra livingului, dar și unei zone de dining, destinată petrecerii timpului cu prietenii în jurul unei mese pline de bunătăți. Pe polițele la vedere, se pot pune în vitrină atât cărți, cât și servicii de veselă de uz zilnic sau cu rol decorativ. Depinde de imaginația și preferințele fiecăruia!

Publicitate