logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă de living pentru secolul XXI

Ce înseamnă un living de secol XXI? Materiale prietenoase cu mediul, design în slujba multifuncționalității, confort mai ușor de obținut. Culmea, am găsit toate aceste calități la mobila care se produce în România. Vă dăm câteva exemple.

accent_somproduct_coltar_Markos-2907
Stilul de viață modern atrage după sine modificarea mobilei astfel încât să corespundă nevoilor de acasă/Somproduct.ro
Andreea Chiru  |  02 Noiembrie 2017

Uneori și stilul, materialul sau combinația cromatică te pot aduce mai aproape de viitor. Campioane la acest capitol sunt fotoliile cu funcție de șezlong sau chiar pat single. Foarte mulți producători îți oferă șansa unei piese de mobilă pentru living ce-și schimbă funcția în raport cu activități și timp.

www.somproduct.ro
Fotoliu Shfit, varianta de zi

www.somproduct.ro
Fotoliul Shift în variantă de pat întins

Fotoliul extensibil Shift combină eleganța mobilierului clasic și calitățile practice ale mobilei futuriste. Ziua, este un fotoliu confortabil, noaptea, fotoliul se transformă în pat single cu pernă. Totul, dintr-o singură mișcare.

www.divanissimi.ro
Canapea și pat de zi, model Snow

Tot în zona de relaxare, avem un produs binevenit – fotoliul cu funcție de șezlong Snow de la Divanissimi. Ideal de amplasat în fața televizorului sau în colțul de citit, undeva în apropierea bibliotecii.

www.chicville.ro
Design clasic, funcții multiple - Ducesa!

Zona de socializare capătă brusc un aer prețios cu acest fotoliu șic de la ChicVille, denumit Ducesa. Designul clasic al mobilei de tip baroc este completat cu funcția de depozitare a unui mic dulăpior pe picioare, integrat fotoliului. Poți pune telefonul acolo sau ceașca de cafea de dimineață.

Publicitate
Publicitate