logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

E rost de o vizită la Bruxelles

Pentru sectorul european al mobilei începutul lunii noiembrie înseamnă Târgul de Mobilă de la Bruxelles (Belgia). Timp de 80 de ani acest târg a reprezentat un eveniment de nelipsit din agenda firmelor din domeniul mobilei, care reuşeşte să surprindă în mod plăcut participanţii cu ocazia fiecărei ediţii.

Meubelbeurs
Picioarele metalice sunt la modă în cazul fotoliilor şi canapelelor fixe
Publicitate
Zilahi Imre  |  02 Noiembrie 2017

În acest an vor participa la târg 270 expozanţi, din care peste 60% provin din străinătate. Noutatea acestei ediţii, care va avea loc în perioada 5-8 noiembrie, reprezintă noul stil de amenajare şi ceea ce este mai important, numeroasele produse noi şi inovaţii care se vor putea descoperi la standurile expozanţilor.

În acest an va avea loc cea de-a 80-a ediţie a târgului, fiind astfel unul dintre cele mai vechi târguri de specialitate din Europa, dar acesta nu înseamnă că evenimentul este învechit, chiar dimpotrivă: este o manifestare plină de viaţă, care ţine pasul cu schimbările din lumea mobilei.

Meubelbeurs
Intrarea centrală a centrului de expoziţii Brussels Expo

Cea de a 80-a aniversare a reprezentatocazia perfectă pentru o reînnoire completă. În luna iunie s-a lansat noul logo al evenimentului şi noul stil de amenajare.

Târgul este în primul rând o platformă internaţională pentru mobila produsă în Belgia, dar se extinde tot mai mult şi se poate considera o manifestare de seamă pentru întreaga industrie europeană a mobilei. La această ediţie se aşteaptă participarea mai multor firme din străinătate, Franţa, Italia, ţările Scandinave, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, etc.

 

Meubelbeurs
www.meubelbeurs.be

Împărţirea clară pe segmente este un specific al târgului:

City prezintă stiluri trendy şi contemporane caracteristice vieţii urbane; Brussels by Night este rezervat specialiştilor din domeniul dormitoarelor; Square se concentrează pe soluţii inovative de design la preţuri accesibile; Fusion demonstreazăcă o amenajare în stil country nu trebuie să fie de modă veche; Mozaïek prezintă mobilier atractiv pentru cei cu buget limitat; Holland à la Carte este dedicat producătorilor lideri din Olanda.

06_meubel-2904
Vei întâlni culoare şi modernitate la târgul Meubelbeurs

Este un fapt bine cunoscut că vizitatorii au parte de o primire călduroasă la Bruxelles. Desigur noul stil al târgului va influenţa aspectul şi atmosfera evenimentului. Dar adevărata inovaţie se va găsi la standurile expozanţilor, ceea ce este motivul pentru care târgul merităvizitat.

Târgul de mobilier de la Bruxelles cotinuă să se reînnoiască, rămânând în acelaşi timp fidel conceptului său de bază. Evenimentul încearcă să obţină un echilibru între identificabilitate, autenticitate şi cererea pentru inovare din partea expozanţilor şi vizitatorilor.

MEUBELBEURS // Brussels Furniture FairFor the European furniture sector, early November means the Brussels Furniture Fair. This has been a must-attend event on the trade fair calendar for 80 years, and it never fails to surprise. Once again, the exhibitors’ list for 2017 is full of promise…270 exhibitors confirmed their participation, of which over 60% are coming from abroad.New for this 80th edition, held between 5 and 8 November, are the new house style of the fair and – more importantly – the many premières waiting to be discovered at the stands. The 80th anniversary of the fair was the perfect opportunity for a thorough rejuvenation. In June was launched a new logo and a new house style, which will have an influence on the look and feel of the fair. But the true innovation lies at the exhibitors’ stands, and that’s the real reason for visiting the event! The Furniture Fair keeps on innovating, whilst continuing to respect the basic concept, and always seeks to achieve a balance between recognisability, authenticity and the demand for innovation from exhibitors and visitors.
Publicitate
Publicitate