logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobilier de cafenea pentru acasă

Dacă vi se pare greu să stați acasă, în loc să savurați cafeaua într-o cafenea, există soluții: mobilier de cafenea cu ajutorul căruia să amenajați în casă un adevărat colț de tip HoReCa - câteva scaune specifice, măsuțe de cafea sau chiar banchete.

cafenea-5110
Acasă ca-ntr-un spațiu public/Pmfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Martie 2020

Sunt disponibile o sumedenie de colecții de mobilier pentru cafenele, care să vă inspire în acest sens. Am ales producători și furnizori de astfel de mobilier ale căror piese de mobilă poartă cu ele atmosfera cochetă a unei cafenele.

Cegim este o fabrică de mobilă deschisă în anul 1993 în apropiere de Râmnicu Vâlcea care produce mobilier HoReCa din lemn de fag. În colecția Cegim se regăsește scaunul Buldog, un scaun din lemn de fag cu tapițerie din piele ecologică. Designul suficient de clasic e echilibrat de combinațiile de culori foarte vesele dintre lemn și șezut – clientul poate alege dintre mai multe opțiuni.

www.cegim.ro

La Trendfurniture, unul dintre cele mai spectaculoase scaune pentru cafenele este modelul Chips, inspirat de forma unui cartof. E cu adevărat o piesă care să-ți ia ochii, fără să ocupe cine știe ce spațiu. Spătarul și șezutul imită uluitor aspectul unui chips, pe cât de fragil în aparență, pe atât de rezistent în realitate.

www.trendfurniture.ro
www.trendfurniture.ro

Mobirom în schimb vine cu o propunere de masă mai puțin obișnuită. E o masă de tip bar, ce dispune de două blaturi rotunde, asigurând extraspațiu pentru veselă ori pentru băuturi. Masa GL10 are o înălțime de 138 cm, piciorul fiind unul clasic, plin de eleganță, sprijinit pe patru tălpi geometrice. Piesa este din lemn de fag.

www.mobirom.ro

Sau ce ziceți de o canapea modulară de la PMFurniture? E specifică amenajărilor pentru cafenele și se compune din trei module, fiecare diferit de celelalte două: un fotoliu de colț, un taburet cu de măsuță și un fotoliu tip scaun. Se poate configura în mai multe feluri, astfel că aspectul colțului în care e amplasată să arate tot timpul altfel.

www.pmfurniture.ro
www.pmfurniture.ro

Cu aceste piese de mobilier puteți schimba nu doar atmosfera casei, ci și starea dvs. de spirit.
 

Publicitate
Publicitate