logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Nomi – trei scaune șic

Cele mai apreciate amenajări interioare sunt cele pline de personalitate, cele care surprind prin noutate și diferențiere. Într-un asemenea caz, chiar și o piesă de mic mobilier poate face diferența. Pe site-ul Nomi am descoperit cel puțin trei variante de scaune gata să surprindă prin aspect.

nomi-6522
Mobilierul care atrage atenția./Nomi.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  24 Februarie 2022

Este vorba despre soluții de șezut pentru living, dining și bar. Designul pornește de la stilul clasic și ajunge la interpretări moderne cu ajutorul combinațiilor de materiale.

Fotoliul Corfu reprezintă un mix reușit de lemn, tapițerie textilă și ratan sintetic. Dacă designul este unul geometric, cu forme pătrățoase pentru șezut și spătar, brațele au aspect dreptunghiular, spectaculoase prin combinația de lemn și ratan, tapițate pe interior pentru a asigura o ședere confortabilă. Farmecul acestei piese de mobilier este dat de simplitatea formelor, de combinația cromatică tihnită și de designul clasic.

www.nomi.ro

O altă piesă asemănătoare de la Nomi este scaunul pentru zona de bucătărie/dining denumit (oare de ce?) K452 al cărui design pornește de la stilul rustic, interpretat în manieră contemporană. Scaunul este tapițat complet, dar partea exterioară este îmbrăcată într-un furnir natural, aplicat pe o bază metalică, ce asigură un surplus de rezistență în timpul folosirii. Se menține aceeași combinație la nivel cromatic, ceea ce face ca această piesă să poată fi integrată cu ușurință unei amenajări oricât de colorate.

www.nomi.ro

În fine, un model de scaun de bar de la Nomi atrage și el atenția prin designul modern, cu forme răsucite în așa fel încât să asigure și funcționalitate, și estetică marcată de originalitate. Scaunul Volt este de inspirație minimalistă, accentul căzând pe picioarele rezistente, în vreme ce șezutul reprezintă cel mai mic element. Scaunul poate fi folosit și outdoor, fiind fabricat din polimer simplu de întreținut.

www.nomi.ro

Magazinul Nomi este deschis exclusiv online, iar piesele de mobilier sunt disponibile într-o gamă foarte variată, deservind nevoile de mobilare ale locuințelor. O gamă aparte o reprezintă colecțiile de mobilă pentru copii.

Publicitate