logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Încep înscrierile la RDW 2022

The Institut anunță lansarea perioadei de înscrieri pentru cea de-a zecea ediție a Romanian Design Week. Toți creatorii de frumos sunt așteptați să ia parte la ediția 2022 programată să aibă loc în perioada 13-22 mai.

rdw-6523
Ediția cu numărul 10 va avea loc în luna mai./Romaniandesignweek.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  25 Februarie 2022

Organizat an de an cu sprijinul financiar al UniCredit Bank, Romanian Design Week 2022 se va desfășura sub tema #Forward, urmărind să aducă o dată în plus în atenție valori precum sustenabilitatea, incluziunea și tehnologia modernă. Ediția va fi marcată și de o noutate: revenirea în program a evenimentului Noaptea Studiourilor de Arhitectură, urmând a avea loc în data de 19 mai.

Înscrieri
În cadrul programului DesignGo, înscrierile au ca dată limită ziua de 21 martie.  Înscrierea se face online, prin completarea unui formular (de accesat de aici). Pot participa orice fel de entități din industria designului, apte să organizeze evenimente de profil, respectând tema ediției 2022, #Forward. Nu se percepe niciun fel de taxă de participare. Participanții pot înscrie în cadrul RDW mai multe evenimente. În data de 31 martie, toți cei înscriși vor primi un răspuns de acceptare/respingere din partea organizatorilor.

Pentru eventul Noaptea Studiourilor de Arhitectură termenul limită este 28 martie. Se adresează studiourile de arhitectură din București, care să-și deschidă porțile pe durata evenimentului (19 mai), organizând la sediile proprii expoziții sau comunicări cu publicul interesat de evoluția acestei industrii. Formularul de înscriere se completează online (de accesat de aici), urmând ca organizatorii să anunțe studiourile selectate în ziua de 4 aprilie.

„Festivalul își dorește să strângă și în acest an sub umbrela sa entități creative în număr cât mai mare în cadrul formatului RDW „DESIGN GO!”. Sunt invitate să se activeze în programul săptămânii 13-22 mai galerii de artă, studiouri de design, ateliere, magazine, showroom-uri sau cafenele, entități orientate spre lumea designului sau cu interes pentru organizarea unui eveniment relevant pentru industrie.”, se arată pe site-ul RDW.

Publicitate
Publicitate