logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Noutățile verii 2016 de la SzelMob

SzelMob lansează piese și colecții noi de mobilier de mai multe ori pe an, pentru a răspunde cât mai prompt și fidel așteptărilor clienților din România. Stilul de mobilier este rustic, cu unele accente provensale. Vedeți noutățile verii!

szelmob_profil-1630
Mobilă rustică pentru case cu atmosferă primitoare - SzelMob.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Septembrie 2016

Bibliotecă Directoire cu finisaj ceruit
Această piesă de mobilier de la SzelMob este realizată din lemn masiv de pin, dar la cererea clientului, poate fi confecționată și din lemn de stejar. Biblioteca Directoire de la SzelMob este un exemplu de mobilier prietenos cu mediul, permițând lemnului să își reflecte frumusețea și naturalețea cu ajutorul finisajului de ceară. Culoarea este cea naturală, protejată printr-un strat de ceară rezistentă care accentuează decorațiile aplicate mobilei și sporește vizibilitatea texturii lemnului. Echipa SzelMob a ales finisajul ceruit pentru că permite conservarea gradului necesar de umiditate la interiorul lemnului, prelungindu-i nu doar viața, ci și vigoarea. Biblioteca stil Directoire asigură numeroase spații de depozitare, și la vedere și în mod discret, în spatele ușilor de jos. Este prevăzută cu o scară, special pentru a ușura accesul la toate cele trei rafturi.

www.szelmob.ro
SzelMob: Bibliotecă Directoire cu finisaj ceruit

Colecție de 50 de vopseluri ecologice
Sub sloganul "Nu vă temeți de culoare", SzelMob a lansat în această vară o colecție de nu mai puțin de 50 de culori pentru mobilierul din living. Fiecare piesă, de la măsuța de cafea până la scaunele de șezut sau spațiile de depozitare, poate fi comandată dintr-o varietate de culori, în contrast cu celelalte piese de mobilier. Rezultă un living amenajat cu personalitate, original și plin de energii pozitive. Colecția de vopseluri ecologice de la SzelMob se aplică pe toată suprafața sau în detaliu, pe sertare, blaturi sau uși, realizând un contrast foarte plăcut ochiului.

www.szelmob.ro
SzelMob: vopsea ecologică în 50 de nuanțe

Publicitate
Publicitate