Szel-Mob: Se poartă minimăsuțele-bijuterie

Atunci când nu stai prea bine cu spațiul casei, dar ai familie numeroasă și desfășori în camera de zi mai multe activități, ți-ar trebui un soi de mobilier multifuncțional. Cei de la Szel-Mob îți propun un set de trei măsuțe de mărimi diferite, pe post de măsuță laptop, măsuță cafea și mobilier 3 în 1.

 +2
 MagMob
Multifuncționalitate turnată într-un tipar tradițional
  |  

Fabrica de mobilă Szel-Mob vă recomandă setul de măsuțe pentru cafea cu codul PS80. Setul „3 in 1” este practic, compact, încăpător, ocupând foarte puțin spațiu. Pe de altă parte,  este alcătuit din trei măsuțe de mărimi diferite ce pot completa perfect orice set de canapea și fotolii în maximă funcționalitate. Tocmai mărimile variate ale celor trei măsuțe permit depozitarea lor practică, unele într-altele.


Un aspect remarcabil este tehnica de prelucrare a picioarelor - prin strunjire, ceea ce conferă un aer rustic acestui set cochet; la cerere, acest efect poate fi accentuat cu finisajul periat adânc, care evidențiază textura lemnului într-un stil perfect natural și asigură un impact vizual deosebit.

 +2 www.szelmob.ro Practic și estetic. Ocupă puțin spațiu
Combinând și mai multe tehnici de finisaj, specifice producătorului, se pot obține și mai multe variante de mic mobilier estetic, compus din aceste trei măsuțe – se pot transforma astfel în mici bijuterii prețioase ale locuințelor.


Amadeus - fotoliile lui Mozart

Pentru iubitorii de frumos, mobilierul de artă este o adevărată desfătare. E drept că este pretențios – îți trebuie spațiu mare pentru a-l pune în valoare. Cei de la Regallis au colecții de mobilier de artă pentru toate încăperile casei, dar în special pentru camerele de zi. Ce ziceți de Amadeus?

 +2
Mobilierul de artă e mereu la modă / Regallis.ro
  |  

Cu adevărat regal este setul Amadeus de la Regallis. Vorbim despre un set de două fotolii cu măsuță de cafea, demn de numele pe care îl poartă – Amadeus Mozart. Secolul XVIII a fost secolul stilului baroc, ceea ce se reflectă fidel în designul setului de la Regallis, de o deosebită bogăție ornamentală și a imprimeului. Fotoliile sunt înalte și adânci, cu brațe având pernuțe capitonate pentru sprijinirea cotului, și tapițerie din mătase, într-o combinație cromatică de alb și violet.

 +2 www.regallis.ro Un fotoliu regal
Structura lemnoasă a fotoliilor din setul Amadeus de la Regallis este finisată în alb, dar ceea ce iese în evidență sunt intarsiile în foiță de aur și argint. Dimensiunile fotoliului: 100 x 80 x 100 cm. Măsuța are un design suplu, deși baroc, cu structură din lemn masiv, vopsit alb, cu ornamente aurii și blat de sticlă transparent, imprimat cu model floral. Se recomandă celor care locuiesc în vile somptuoase, amenajate în stil clasic.


GP Sofa – Darwin, canapea evoluționistă

Canapeaua Darwin de la GP Sofa chiar reflectă teoria evoluționistă, fiind una dintre cele mai evoluate modele de canapele cu design italienesc. Fabrica de canapele se găsește la Satu Mare, iar cuvântul de ordine este mobilă tapițată. 

 +2
 MagMob
Confort, eleganță, funcționalitate - Darwin
  |  

Canapeaua Darwin are calitatea eleganței. Tapițeria imită vizual aspectul pielii, fără să fie totuși piele, nici măcar din cea artificială, ci o țesătură foarte plăcută la atingere, dar rezistentă în timp. Acest model de canapea este unul tip colțar, cu trei locuri, dar, fiind extensibilă, joacă cu ușurință rolul unui pat pentru două persoane.


Sub partea de șezlong a canapelei Darwin de la GP Sofa se găsește o foarte practică ladă de depozitare. Din punct de vedere al materialelor, această canapea combină lemnul, spuma memory și metalul, la baza combinației stând nevoia de confort suprem. Picioarele sunt metalice, suficient de înalte încât să permită aspiratorului să încapă sub canapea, dar suficient de joase încât să se observe cu discreție. Tetierele canapelei Darwin de la GP Sofa sunt ajustabile în cinci poziții, oferind suport variat pentru activități diferite pe timpul zilei și al serii. Este o canapea pentru familii moderne, tinere, care doresc să investească în mobilierul de calitate.

 +2 www.gpsofa.com Darwin - pentru familii tinere


Szel Mob – Lemnul masiv, în vitrină!

Fiecare început de anotimp călduros vine cu nevoia omului de a-și înfrumuseța și înnoi locuința. Nimic mai plăcut! Cei de la Szel-Mob lansează tocmai în acest sens o piesă de mobilier care să stârnească dorul de excursii în aer liber și dragostea de natură verde.

Corp de mobilier potrivit pentru living și dining / Szel-Mob
  |  

Este vorba despre o vitrină din lemn masiv – PS481, dotată cu patru uși, patru sertare și câteva rafturi deschise. Dimensiunile sunt impozante: 183x48x228cm. Stilul este cel consacrat pentru acest producător, Szel-Mob, adică rustic cu valențe provensale. Cromatic, vitrina este o piesă sobră, ideală pentru livinguri, dar reflectând nevoia de depozitare tot mai stringentă a familiilor cu mulți membri. Feroneria este una specială, model cremone.
Clienții pot personaliza această piesă atât cromatic, cât și din punctul de vedere al finisajului – cu periaj adânc sau cu ceară. Acest corp de bibliotecă de la Szel-Mob se poate foarte ușor integra livingului, dar și unei zone de dining, destinată petrecerii timpului cu prietenii în jurul unei mese pline de bunătăți. Pe polițele la vedere, se pot pune în vitrină atât cărți, cât și servicii de veselă de uz zilnic sau cu rol decorativ. Depinde de imaginația și preferințele fiecăruia!


Aramis Feeling – pat Comfy, ghici pentru cine?

Dacă v-ați săturat să împărțiți mobilierul preferat, cel destinat relaxării în special, cu acel membru necuvântător al familiei, Aramis Feeling rezolvă problema, cu ajutorul pătuțului pentru căței și pisici Comfy. Disponibil în România!

 +2
Și animăluțul tău merită propria canapeluță / AramisFeeling.ro
  |  

Designul pătițului Comfy de la Aramis Feeling se integrează perfect locuințelor moderne din România, amenajate mai ales în stil minimalist, cu accent pe nevoia de modularitate. Nu ocupă mult spațiu, poate fi mutat dintr-un loc al ăncăperii în altul, se adaptează atât atmosferei de living, cât și celei de dormitor. Patul Comfy are un aspect chiar confortabil, nu cântărește mai mult de 2 kg, și este disponibil în trei variante de tapițerie: microfibră, țesătură și stofă impermeabilă. Poate fi folosit atât de căței, cât și de pisicuțe, designul în formă rotundă fiind pe măsura nevoilor necuvântătoarelor domestice.

 +2 www.aramisfeeling.ro Aspect de canapeluță, funcție de pătuț
Pentru a putea asorta patul animăluțului cu mobila stăpânilor, Comfy este disponibil într- o gamă foarte largă de culori. Salteluța este din spumă poliuretanică, iar întreținerea acestei piese de mobilier este foarte simplă: curățare chimică. Sunt disponibile două variante de dimensiune: 65x55x18 cm, respectiv 80x55x18 cm. Husa fiind detașabilă și lavabilă, patul Comfy se poate folosi atât indoor, cât și outdoor.