logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Szel-Mob: Se poartă minimăsuțele-bijuterie

Atunci când nu stai prea bine cu spațiul casei, dar ai familie numeroasă și desfășori în camera de zi mai multe activități, ți-ar trebui un soi de mobilier multifuncțional. Cei de la Szel-Mob îți propun un set de trei măsuțe de mărimi diferite, pe post de măsuță laptop, măsuță cafea și mobilier 3 în 1.

www.szelmob.ro
Multifuncționalitate turnată într-un tipar tradițional
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Septembrie 2017

Fabrica de mobilă Szel-Mob vă recomandă setul de măsuțe pentru cafea cu codul PS80. Setul „3 in 1” este practic, compact, încăpător, ocupând foarte puțin spațiu. Pe de altă parte,  este alcătuit din trei măsuțe de mărimi diferite ce pot completa perfect orice set de canapea și fotolii în maximă funcționalitate. Tocmai mărimile variate ale celor trei măsuțe permit depozitarea lor practică, unele într-altele.

Un aspect remarcabil este tehnica de prelucrare a picioarelor – prin strunjire, ceea ce conferă un aer rustic acestui set cochet; la cerere, acest efect poate fi accentuat cu finisajul periat adânc, care evidențiază textura lemnului într-un stil perfect natural și asigură un impact vizual deosebit.

www.szelmob.ro
Practic și estetic. Ocupă puțin spațiu

Combinând și mai multe tehnici de finisaj, specifice producătorului, se pot obține și mai multe variante de mic mobilier estetic, compus din aceste trei măsuțe – se pot transforma astfel în mici bijuterii prețioase ale locuințelor.

Publicitate
Publicitate