logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Lyset Lightning – corpuri de iluminat pentru designerii de interior

Lyset Lightning se numără printre producătorii români de corpuri de iluminat, având ca specific nivelul de inovare al produselor și faptul că se adresează specialiștilor din domeniul amenajărilor. Aceste două caracteristici merg mână în mână, căci succesul unui proiect de design interior depinde de gradul de personalizare cu ajutorul soluțiilor cât mai originale și spectaculoase.

Lyset Lightning – corpuri de iluminat pentru designerii de interior
Publicitate
Andreea Chiru  |  21 Septembrie 2023

Echipa Lyset Lightning se compune din Carmen și Alexandru – ea se ocupă de aspectul creativ al corpurilor de iluminat, el vine cu soluțiile tehnice. Împreună, au creat o gamă de produse uimitoare prin funcționalitate și estetică. Iată doar câteva exemple:

Neonul flexibil
. Pe cât de „clasic” este neonul în casele românilor, pe atât de neașteptat este modelul creat de Lyset Lightning, prin design. După cum îi spune și denumirea, este vorba de un tip de neon flexibil, adică în stare „să curgă”, să se unduiască și încovoaie după cum cere proiectul de amenajare interioară.

Lyset.ro

Este un produs ultramodern care nu doar răspunde cerințelor designerului, ci poate fi chiar o sursă de inspirație, o provocare de a fi folosit în moduri cât mai personalizate. Neonul flexibil este disponibil în mărimi de 2 până la 5 metri și se poate integra încăperii prin suspendare sau prindere de tavan și prin alipire de perete.

Lyset.ro

Profilul magnetic încastrat. Se adresează proiectelor de amenajare moderne, fiind un produs caracterizat prin simplitate și efect spectaculos – un produs tipic minimalist. Realizat din aluminiu, într-o nuanță Sandy Black, are o lungime de 2 metri și poate fi folosit atât ca sursă de iluminare prinsă pe tavan, cât și de-a lungul pereților. Se adaptează ideilor oricât de creative, contribuind la personalizarea spațiului. Ca dovadă, echipa Lyset Lightning a personalizat acest produs adăugându-i și alte surse de lumină, sub forma proiectoarelor și dispersoarelor.

Lyset.ro

Lyset Lightning s-a numărat printre producătorii prezenți la festivalul Deco Days 2023, desfășurat la începutul lunii septembrie, ieșind în evidență cu un stand ultracolorat și tineresc, scăldat în lumină.

Publicitate