logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Maverick – scaune de dining, în stil Pure Furniture

Scaunele din jurul mesei pot fi și altfel decât banale. Echipa de designeri Pure Furniture refuză să dea pace colecției Maverick – scaune pentru dining, așa că o tot reinventează, adăugând câte un nou model, de fiecare dată și mai uimitor prin forma muchiilor, multitudinea componentelor sau varietatea cromatică.

Maverick – scaune de dining, în stil Pure Furniture
Publicitate
Andreea Chiru  |  08 Februarie 2023

Colecția Maverick de la Pure Furniture se ocupă de mobilierul de șezut în jurul mesei și continuă să se împrospăteze de la o perioadă la alta. Cel mai nou model adăugat colecției este Pierre, un scaun surprinzător prin combinația de forme geometrice și elemente în unghiuri ascuțite. Spătarul și șezutul au forme ușor dreptunghiulare, de aceeași mărime, dar diferă prin material – o diferență cu impact vizual.

Secretul: spătarul acestui scaun este din ratan, o țesătură de culoare deschisă, prinsă pe cadrul lemnului. Șezutul este din același lemn precum toată structura, și anume lemn de fag, prevăzut (la cererea clientului) cu o pernă îmbrăcată în țesătură de piele naturală sau țesătură textilă. Reușite sunt picioarele acestui model de scaun, două litere V răsturnate, pe care odihnesc două scurte brațe din același lemn. Per total, scaunul îmbogățește estetic amenajarea diningului, și asigură o postură pe cât de sănătoasă, pe atât de odihnitoare.

Tot în colecția Maverick de la Pure Furniture se găsește și modelul Charlotte, un scaun-surpriză, inspirat de formele ovale ale unui adevărat cuib. Dacă putem spune despre cele patru picioare că sunt destul de obișnuite, spătarul și șezutul reprezintă două elemente rotunjite îmbinate în chip neașteptat: o bucată de lemn cu capetele îndoite de care sunt prinse capetele de asemenea rotunjite ale spătarului. Materiale: placaj de fag și țesătură de pluș tip catifea.

„Fiindcă de-a lungul anilor ne-am specializat în producția de scaune pentru dining, am dezvoltat pentru dvs. o colecție spectaculoasă cu modele accesibile. Descoperiți colecția Maverick”, se arată pe site-ul producătorului de mobilă.

Publicitate