logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Ambiente 2023 a depășit toate așteptările

Tocmai s-a încheiat ediția 2023 a târgului Ambiente, dedicat bunurilor de consum la nivel internațional, iar organizatorii sunt în culmea încântării. Rata de participare atât din partea expozanților, cât și a vizitatorilor a fost peste așteptări.

Ambiente 2023 a depășit toate așteptările
Publicitate
Andreea Chiru  |  09 Februarie 2023

Suprafața expozițională de aproape 33.000 mp a centrului din Frankfurt a fost ocupată în totalitate, numărul celor care au venit să expună la Ambiente 2023 ajungând la 4561 de companii. Vizitatorii au participat în număr de 154.000, iar această ediție s-a bucurat de un caracter pregnant internațional, mulțumită celor 170 de nații participante. 70% dintre cei care au trecut pragul târgului Ambiente au provenit din țări străine. Din punctul de vedere al prezenței, pe lângă cei din Germania, s-au remarcat țări precum Italia, Franța, Olanda, SUA, Marea Britanie, Spania, Turcia, Elveția, Grecia și Polonia.

„Este uimitor! Frecvența de vizitare a avut un puternic caracter internațional, dincolo de așteptări și cu mult peste nivelul edițiilor dinaintea pandemiei. Nimeni nu se aștepta la asemenea succes, deci sunt tare fericiți. Organizarea la un loc a celor trei târguri – Ambiente, Christmasworld și Creativeworld – s-a dovedit o variantă norocoasă atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatorii profesionali, o variantă de menținut și pentru edițiile următoare”, a declarat Lars Adler, președintele European Lifestyle Association.

Sustenabilitatea – principalul interes al celor trei târguri de la Frankfurt
Dincolo de stabilirea trendurilor, cele trei târguri au avut un numitor comun: sustenabilitatea. Aceasta a fost o temă des abordată în cadrul tuturor discuțiilor desfășurate la Frankfurt, pornind și de la o realitate observată peste tot în lume și anume sustenabilitatea devine încet-încet unul dintre criteriile decisive în procesul achiziției bunurilor de consum.

Următoarea ediție….
…se va desfășura în același format triplu, anul viitor, ceva mai devreme decât acum. Datele au fost deja anunțate: 26 – 30 ianuarie 2024.

Publicitate