logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Metwood – specialiștii meselor pe comandă

Metwood se numără printre puținele ateliere de mobilier care îți oferă o singură piesă, și anume masa pentru zona de dining. Nici măcar scaunele nu se regăsesc în oferta acestei echipe. Ceea ce înseamnă că își concentrează toate eforturile în așa fel încât masa comandată să fie exact ceea ce îți trebuie.

Metwood – specialiștii meselor pe comandă
Andreea Chiru  |  13 Martie 2023

Echipa Metwood este compusă din tineri din Satu Mare, pasionați de materiale naturale – lemn masiv și metal – și de aspectul creativ al producției de mobilier. S-au specializat cu adevărat în realizarea de mese, pe care le fac exclusiv din lemn masiv, în doar câteva combinații funcționale: cu inserție de rășină epoxidică sau de sticlă.

www.metwood.ro
www.metwood.ro

Mesele Metwood sunt piese rezistente, durabile, fabricate pe comandă, astfel încât dimensiunile variază de la un client la altul. Ca forme, se poate opta pentru o masă rotundă sau una dreptunghiulară. La nivelul muchiilor însă, opțiunile sunt cu mult mai variate – se poate opta pentru muchie neregulată sau pentru una perfect finisată, pentru o suprafață complet netedă sau, dimpotrivă, pentru una încărcată de fermecătoarele imperfecțiuni ale lemnului. În ce privește finisajul, Metwood pune la dispoziția clienților o gamă variată. Poți alege dintre nouă nuanțe, cu precizarea că e vorba de finisaje cât mai naturale ca aspect, între culoarea lemnului și cel mult o nuanță de argint sau cenușiu incluse.

„Orice tip de blat se poate realiza cu extindere de până la 80 cm. Marginile blaturilor pot fi drepte sau live edge (neregulate), iar blaturile vin la grosime standard de 4 cm sau se pot dubla pe margini la 8 cm.” – se arată pe site-ul Metwood.

Picioarele meselor Metwood sunt întotdeauna metalice, cel mult din lemn, vopsite în câmp electrostatic – nenumărate modele, care mai de care mai simple sau complexe. În acest fel, o masă creată pe comandă la acest atelier va fi una cu adevărat unicat.

În producția atelierului din Satu Mare mai intră și alte produse pentru casă, dar din gama accesoriilor pentru prepararea mesei (tocătoare rustice), respectiv soluții de separare a spațiilor deschise (riflaje).

www.metwood.ro
www.metwood.ro

Despre Metwood
Uimitor este că această echipă s-a bucurat mai întâi de aprecierea clienților din afara țării înainte să abordeze și piața locală. „Anglia, Olanda, Germania sau Emiratele Arabe sunt câteva din țările în care avem clienți. Datorită feedback-ului pozitiv venit din partea lor și a dorinței noastre de a ne răspândi lucrările și în propria țară suntem acum prezenți și pe plan național!”.

Publicitate
Publicitate