logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Milos Family – magazinul cu de toate pentru recondiționarea mobilei

O afacere pornită din dorința de a reda mobilierului vechi viața și farmecul aduce într-un singur loc toate produsele de care ai nevoie pentru recondiționare. Pe lângă aceasta, proprietarii magazinului Milos Family asigură și servicii de consultanță. Ba chiar și de restaurare piese de mobilă.

milos_family-6185
 Ai într-un singur loc absolut toate produsele necesare și poți dispune și de consultanță.Milosfamily.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Septembrie 2021

Pentru cei îndrăgostiți de mobilierul moștenit din generație în generație, nici că se putea găsi un loc mai interesant ca magazinul Milos Family, deschis în Arad. De fapt, este mai degrabă un adevărat univers al recondiționării mobilierului vechi, căci pe lângă produse, poți avea parte de discuții interesante, sfaturi, consiliere.

Produsele Milos Family

În acest magazin vei găsi tot ce-ți trebuie pentru a da pieselor de mobilier o nouă înfățișare, de la soluții de curățare până la unelte, vopsele și accesorii decorative. Gama de vopsele este impresionant de variată, cuprinzând mărcile Dixie Belle (paletar de 70 de nuanțe), Autentico, Fusion.

www.milosfamily.com

În categoria Accesorii sunt disponibile produse de vopsit de la pensule de toate formele și dimensiunile la bureți, ștampile decorative, unelte pentru imitarea fibrei decorative, șabloane și mulaje decorative.

Servicii

Magazinul Milos Family asigură și servicii de consultanță gratuite. „Trimite-ne un mesaj și vom face tot ce ne stă în putere să te ajutăm să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Îți vom explica și cum să folosești produsele cumpărate iar pe blogul nostru și pe pagina de Facebook vei găsi multe sfaturi care te vor ajuta”, se arată pe site-ul Milos Family.

Un alt serviciu, chiar mai interesant, este cel de recondiționare a pieselor de mobilă vechi. Acesta este, evident, un serviciu contra cost și se adresează celor care-și doresc să dea vechilor piese de mobilă un nou look, alegând dintre stilurile specifice: vintage, antichizat, shabby-chic, romantic. „Ai o mobilă veche pe care ai vrea s-o recondiționezi, dar nu ai timpul sau curajul să o faci chiar tu? Ne poți contacta acum, să îți dăm o mână de ajutor.”

Datele de contact ale magazinuluiMIlos Family sunt: daniela@milosfamily.com

www.milosfamily.com
www.milosfamily.com
www.milosfamily.com

Publicitate