logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Quadra Furniture – mobilier spectaculos pentru Delta Danube House

Vara s-a încheiat în note optimiste pentru Quadra Furniture care, la finalul lunii august, și-a surprins admiratorii cu furnizarea mobilierului de bucătărie și dormitor pentru o căsuță de vacanță din Delta Dunării. Culoare, stil, rezistență sunt calitățile acestui proiect. 

quadra-6184
Un proiect spectaculos, cu mobilier la comandă byQuadra/Casa Ilinca
Publicitate
Andreea Chiru  |  28 Septembrie 2021

O mică și cochetă căsuță de vacanță din Deltă, Casa Ilinca, și-a găsit pe deplin personalitatea prin amenajarea interioarelor cu mobilier realizat la comandă de Quadra Furniture. E vorba despre mobilierul de bucătărie și cel de dormitor, respectând stilul rustic și nevoia de culori variate ale specificului local.

În bucătărie, proprietarii Casei Ilinca s-au decis pentru mobilier din lemn masiv pictat într-o nuanță veselă de verde olive, o nuanță plină de luminozitate, combinată cu tonurile naturale ale lemnului de stejar, folosite atât pentru blatul de bucătărie, cât și la bârnele tavanului. Spațiul bucătăriei fiind mic, mobilierul de comandă de la Quadra s-a limitat la două corpuri suspendate și două corpuri de dulapuri de perete; spațiile de depozitare au fost concepute în stilul clasic – corpurile suspendate fiind prevăzute cu uși din sticlă, iar cele de la nivelul podelei fiind dotate atât cu sertare, cât și cu uși din lemn vopsit. Cuptorul și chiuveta s-au încorporat mobilierului, fiind alese în nuanțe albe pentru realizarea unui contrast cald.

Casa Ilinca
Casa Ilinca
Casa Ilinca

În dormitorul Casei Ilinca, mobilierul a fost comandat în nuanță strălucitoare de alb, specifică zonei, iar piesele au fost alese într-un stil care combină rusticul cu mici accente clasice. Fiind o căsuță cu tavan nu prea înalt, patul dispune de spetează joasă, iar modelul încrustat pe tăblie se regăsește și pe ușile dulapului de perete.

Casa Ilinca
Casa Ilinca

Despre Quadra Furniture
Specializat în producția de mobilier pentru industria HoReCa, Quadra Furniture reprezintă o fabrică specializată în piese din lemn masiv și mobilier tapițat, deschisă la Târgoviște. Câteva cifre vorbesc cel mai concludent despre acest producător: suprafață de 500mp, 115 angajați, 100 de clienți din 20 de țări, livrarea a circa 40.000 de piese pe an.

Publicitate
Publicitate