logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobatelier – magazin specializat în mese de toaletă

Printre atâtea sute (chiar mii) de magazine de mobilier existente în țara noastră, Mobatelier iese în evidentă printr-un detaliu mai puțin obișnuit: are ca obiect de activitate comercializarea pieselor de mobilier pentru o singură categorie de public, și anume pentru doamne. Pe scurt, afacerea este destinată a vinde mese de toaletă și, cel mult, câteva modele de noptieră smart.

Mobatelier – magazin specializat în mese de toaletă
mobatelier.ro
Andreea Chiru  |  25 Iunie 2024

Mobatelier comercializează mobilă exclusiv online, având însă sediul social într-o comună a județului Brăila. Se adresează în special doamnelor și domnișoarelor prin prisma gamei sale de piese de mobilier. Pe site-ul oficial, se regăsesc zeci de modele de masă de toaletă, variate ca stil și dimensiune, așa încât și cele mai pretențioase cliente să-și găsească piesa potrivită.

Am făcut o selecție a celor mai interesante mese de toaletă, alese cât mai diferit unele de altele.

Pentru stilul clasic de amenajare, cel mai potrivit ar fi setul Melissa, o masă de toaletă din lemn de paulonwia, cu un finisaj închis la culoare ceea ce contribuie la impresia de eleganță sobră a piesei. Setul cuprinde o masă prevăzută cu trei spații de depozitare (un sertar și două dulăpioare), o oglindă rotundă și un taburet din lemn masiv, ușor de ascuns vederii atunci când setul nu se folosește. Interesant este că piesa Melissa are oglindă detașabilă, astfel încât poate fi îndepărtată și atunci masa de toaletă se preface într-un birou pentru acasă.

mobatelier.ro

Setul Agata face parte din cu totul alt stil de design interior, și anume cel modern, având ca funcție strict deservirea momentelor ritualului feminin de îngrijire și înfrumusețare. Este un set ceva mai impunător și prin dimensiuni, dar și prin generozitatea spațiilor pentru depozitare. Masa se sprijină pe un corp tip dulăpior, prevăzut cu trei sertare, blatul având la rândul său alte două sertare încorporate. Oglinda perfect rotundă este dotată cu funcție led, asigurând un nivel de luminozitate în plus. Iar scaunul setului este model contemporan, cu design inspirat de un fotoliu, oferind confort deplin.

mobatelier.ro

Un set atipic este cel disponibil pe site-ul Mobatelier fără nicio denumire, dar cu o reducere de preț substanțială: 48%. Este un model ultramodern, înmuiat parcă în oglindă, sub forma unei mese tip birou menită să reflecte lumina pe toată suprafața. Masa propriu-zisă este sub formă de birou cu sertare, iar pe blat vine oglinda pătrată, prevăzută cu un sistem generos de becuri cu lumină albă. Acest model dispune și de port USB și de priză, iar prin aspectul său strălucitor își găsește locul atât într-un dormitor, cât și într-un dressing.

mobatelier.ro

Și un amănunt practic: livrarea se face gratuit, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Publicitate
Publicitate