logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

WoodJoy – joacă și învățare sigure într-o singură piesă

Una dintre cele mai eficiente combinații pentru camera copilului o reprezintă cea dintre tipul de educație Montessori și funcționalitatea unei piese de mobilier. Pe scurt, turnul de învățare, inspirat de Maria Montessori. În România, o astfel de piesă educativă este produsă în condiții de siguranță în județul Mureș, la fabrica de mobilă WoodJoy, acolo unde, după cum reiese din denumirea brandului, lemnul devine parte din bucuria de zi cu zi a familiei.

WoodJoy – joacă și învățare sigure într-o singură piesă
woodjoycollection.com
Andreea Chiru  |  21 Iunie 2024

WoodJoy reprezintă practic o transpunere a principiilor educației Montessori în diverse forme de mobilă multifuncțională. Compania s-a înființat în anul 2003, pornind de la dorința de a crea o cameră a copilului absolut sigură și care să-i stimuleze dezvoltarea armonioasă și naturală. Cele trei valori ce caracterizează colecțiile de mobilă WoodJoy sunt cele formulate de Maria Montessori: respect față de copil, crearea unui mediu propice minții absorbante, capacitatea de autoeducare.

Una dintre piesele de mobilă cele mai versatile o reprezintă turnul de învățare de la WoodJoy. Este disponibil în două variante de funcționalitate, asigurând momente de joacă și diverse activități. Modelul Poc are o înălțime de 75 cm și oferă copilului șansa de a-l escalada fără niciun risc. Sunt două trepte de urcat și un tobogan care să transforme camera într-un teren de joacă. Turnul de învățare Poc este prevăzut cu oglindă pe o laterală și cu o tablă de scris pe cealaltă, inspirând mai multe tipuri de activitate. La o simplă răsturnare, turnul de învățare Poc se transformă într-un adevărat set de birou pentru școlari, cu spațiu de șezut și blat de lucru pentru activități de învățare sau desen.

woodjoycollection.com
woodjoycollection.com

Varianta a doua a fost denumită turnul Pic de învățare Montessori și reprezintă modelul simplificat, în sensul că cele două elemente laterale – oglinda și tabla de scris – se regăsesc pe fața piesei, lăsând părțile deschise pentru o manevrare facilă. În același timp, peretele central al turnului servește și ca tobogan. „Pe măsură ce copiii cresc, adaptabilitatea acestui turn permite ajustarea înălțimii sau a configurației, asigurând o utilizare continuă și plăcută de-a lungul timpului. Îl puteți transforma într-un set de masă și scaune sau îl puteți folosi cu o placă suplimentară ca tobogan.”, dă asigurări echipa WoodJoy.

woodjoycollection.com
woodjoycollection.com

Indiferent de model, turnul de învățare este confecționat din materiale naturale, ideale atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru copii: lemn de fag certificat și placaj de mesteacăn, finisajul fiind realizat cu vopsea pe bază de apă. Pe lângă materialele de fabricație, piesele de mobilier de la WoodJoy contribuie la nevoia de sustenabilitate și prin rezistența în timp și nivelul de multifuncționalitate. Sunt realizate în adevăratul spirit Montessori, adică pe viață, adaptabile pentru vârste diverse și bune de a fi transmise din generație în generație.

Publicitate
Publicitate