logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Verde-n față la târgul de mobilă și grill outdoor

Succes deplin pentru ediția acestui an a spoga+gafa. Pe lângă raportarea unor creșteri în rândul participanților, organizatorii anunță succesul înregistrat de tema evenimentului, Reponsible Gardens. „Pentru industria verde, spoga+gafa s-a dovedit încă o dată o platformă de nădejde”, se arată în comunicatul de presă de la încheierea târgului.

Verde-n față la târgul de mobilă și grill outdoor
Andreea Chiru  |  20 Iunie 2024

spoga+gafa 2024 s-a desfășurat în zilele de 16-18 iunie la Köln și a atras branduri expozante și vizitatori din întreaga lume. Numărul vizitatorilor comerciali s-a ridicat la 28.000, aceștia provenind din 113 state. Cel mai puternic reprezentate au fost Germania, Olanda, Italia, Belgia, SUA și Australia. Iar expozanții s-au adunat în număr de 1800, din 66 de țări. Sub acest aspect, s-a înregistrat o creștere de 8% în rândul brandurilor din Germania.

„Exact în aceste vremuri pline de provocări, spoga+gafa s-a dovedit încă o dată a fi o platformă indispensabilă, de bază pentru industria verde. Răspunsul dat de vizitatorii comerciali, creșterea numărului de participanți din Germania, calitatea discuțiilor purtate cu partenerii reprezintă pentru noi o motivație în plus pentru a continua să dezvoltăm conceptul spoga+gafa de la o ediție la alta” – a declarat Oliver Frese din partea Koelnmesse.

Tema Responsible Gardens

Cu exemple de cele mai bune practici din comerțul internațional de grădinărit, conferințe în Forum Garden Cafe, precum și prezentări de produse tematice, târgul a oferit concepte practice și răspunsuri la problemele urgente ale industriei. spoga+gafa a demonstrat o dată în plus evoluția conceptului BBQ în cadrul noilor tematici „BBQ pentru fiecare portofel”, „Lumea răcoroasă” și „Aventură în aer liber”, și afirmându-se în această privință ca un târg de top.

„Am avut parte la standul nostru de mulți participanți, membri și invitați internaționali. Târgul a oferit o platformă excelentă ca sursă de inspirație. Iar prin tema de maxim interes Responsible Gardens, spoga+gafa a plasat în mod impresionant în centrul atenției diferitele niveluri de comportament responsabil. În cadrul premiului special al centrelor specializate de grădinărit, am reușit să atragem o atenție suplimentară asupra acestui subiect important și să ne sensibilizăm membrii convingându-i de importanța unor practici de grădinărit durabile.”, a declarat Martina Mensing-Meckelburg, din partea Asociației germane a centrelor de grădinărit.

Ce urmează?
O nouă ediție, evident. S-a anunțat deja tema următorului spoga+gafa, din iunie 2025: Design Gardens, cu accent pe design inovator și soluții estetice pentru spațiile verzi, și cu reluarea conceptelor de la edițiile anterioare.

Publicitate
Publicitate