logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Târgul MIFF 2024 își păstrează poziția de lider în Asia de Sud-Est

Cea de-a 30-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă din Malaysia a fost sărbătorită la Kuala Lumpur cu o demonstrație de forță: 715 firme expozante și 19213 vizitatori înregistrați au raportat comenzi preconizate de 1,28 miliarde USD. Editura MagMob a fost prezentă la eveniment și în calitate de reprezentant oficial al MIFF în Europa.

Târgul MIFF 2024 își păstrează poziția de lider în Asia de Sud-Est
MagMob  |  19 Iunie 2024

An de an primele patru zile a lunii martie sunt dedicate celui mai amplu târg de mobilă din Asia de Sud-Est. MIFF deschide oportunități unice pentru achizitorii de mobilă sosiți de peste tot din lume: evenimentul din capitala Malaysiei a atras anul acesta oameni de afaceri din 120 de țări și regiuni, un număr total de 5419 vizitatori internaționali.

Anul acesta MIFF a atras un număr record de 715 expozanți din 15 țări și regiuni, inclusiv Malaysia, păstrându-și poziția de cea mai mare expoziție comercială de mobilă B2B din Asia de Sud-Est. Dovedindu-se extrem de atractiv pentru marii cumpărători, MIFF 2024 a găzduit — conform datelor comunicate de către organizatori — 5.419 participanți internaționali sosiți în Kuala Lumpur din 120 de țări și regiuni, o creștere de 6% față de anul trecut, și a înregistrat un nivel ridicat de comenzi de 1,28 miliarde USD. Ediția 2024 a fost animată de către expozanți din Malaysia, Cambodgia, China, Hong Kong, India, Indonezia, Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda, Turcia, Vietnam, Emiratele Arabe Unite și Statele Unite.

O gamă largă de mobilier contemporan, de la scaune de birou și stații de lucru pentru locul de muncă modern până la mobilier pentru casă și pentru stilul de viață, a acoperit cei 100.000 de metri pătrați a celor două locații: Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MITEC) și World Trade Centre Kuala Lumpur (WTCKL).

Atmosfera robustă de pe platoul expozițional a fost determinată de experiența îmbunătățită pentru vizitatori, cu o nouă aplicație MIFF Furniverse pentru a naviga pe platoul expozițional.

Reprezentantul firmei Malaysian Spring Art Industries, Terence Tee a declarat: „Revenim ca expozant la MIFF în fiecare an, iar motivul este simplu: suntem în mod constant mulțumiți de rezultate. MIFF s-a dovedit a genera venituri și vânzări pentru noi, spre deosebire de alte platforme.”

Pentru Oasis Furniture Industries, tot din Malaysia, MIFF este o afacere excelentă platformă pentru că atrage cumpărători serioși. „Participanții sunt cu adevărat interesați să facă achiziții. Până acum am expus la 13 ediții, și suntem siguri că ne vor găsi clienții la MIFF și în următorii 30 de ani” – spune co-fondatorul și directorul general Ralph Ong.

Printre vizitatorii încântați care au venit pentru prima dată se numără Mathilde Le Villain din Marea Britanie și Jeffrey Matloff din Statele Unite. „Am văzut lucruri cu adevărat impresionante, MIFF a fost o experiență extraordinară până acum, foarte pătrunzătoare. Ne bucurăm să cunoaștem noi furnizori, au fost incredibil de primitori, prietenoși și deschiși” – a declarat Le Villain. Matloff a decis să facă această călătorie după ce a auzit de MIFF de la un coleg: „Îmi place expoziția. Am întâlnit câțiva vânzători buni. În general, calitatea produselor este bună, iar oamenii au fost foarte deschiși la discuții amănunțite în privința detaliilor de producție și logistică.”

Organizatorul MIFF, Informa Markets Malaysia, așteaptă cu nerăbdare expoziția de anul viitor pentru a genera mai multă valoare adăugată pentru clienți. „Expoziția din acest an continuă să evidențieze rolul fundamental al MIFF de a oferi industriei internaționale de mobilă oportunități excepționale de a face afaceri și de a crea legături valoroase. Noua noastră aplicație MIFF Furniverse a ridicat nivelul experienței tuturor participanților, deoarece aceștia au posibilitatea de a se deplasa mai rapid și mai eficient în cadrul expoziției. Suntem încântați să primim rezervări foarte puternice pentru MIFF 2025, subliniind importanța MIFF pentru expozanți și cumpărători. Iar aceștia pot aștepta cu nerăbdare mai multă calitate și un spectacol mai bun anul viitor” – a declarat doamna Kelie Lim, directorul general al MIFF.

Ediția din 2025 a târgului MIFF va avea loc în Kuala Lumpur în aceeași perioadă, între 1 și 4 martie, în aceleași locații.

Pentru a fi la curent cu noutățile legate de MIFF 2025, vizitați pagina de internet MIFF la adresa
www.miff.com.my

Dacă doriți să expuneți la târg, pentru informații complete nu ezitați să contactați reprezentantul oficial al MIFF pentru Europa,
dl Zilahi Imre – tel. +40730190077, zilahi@magazinulmobilei.ro

 

Despre MIFF

(www.miff.com.my)

MIFF este cea mai mare și cea mai importantă expoziție comercială de mobilă orientată spre export din Asia de Sud-Est, care prezintă cea mai largă colecție de mobilier din lemn, mobilier de casă și mobilier de birou Made-in-Malaysia. Din 1995, MIFF este o platformă unică care conectează o comunitate mai largă de peste 20.000 de cumpărători din 140 de țări și regiuni. MIFF este organizat de Informa Markets, care face parte din Informa PLC, un grup lider în domeniul serviciilor de informare B2B și cel mai mare organizator de evenimente B2B din lume.

Publicitate
Publicitate