logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobex – făurarii mobilei de lux

Cu o tradiție de zeci de ani în industria producătorilor de mobilă din România, Mobex continuă să creeze în cadrul departamentului de proiectare colecții întregi de mobilier clasic, folosind tehnologie modernă și ținând cont de ultimele inovații de design.

O fabrică de mobilă, cu tradiție./Mobexfurniture.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  26 Ianuarie 2022

Mobex are fabrica în Târgu Mureș și reprezintă unul dintre acei producători de mobilier tradițional, punând la dispoziția clienților colecții pentru birou, dormitor și living amenajate în stil clasic cu accente de lux. Dimensiuni în slujba confortului, materiale naturale și de calitate, design impozant și mici ornamente realizate manual sunt elementele care definesc cel mai bine mobila produsă în cadrul fabricii Mobex.

Scaunul Mogador aparține colecțiilor de birou în stil clasic, fiind un mix de design clasic și funcții moderne. Pe scurt, este un scaun cu structură de lemn masiv de nuc, îmbrăcat în tapițerie de tip piele, împodobit cu mici ornamente sculpturale și prevăzut cu rotile pentru a permite deplasarea ușoară. Are și brațe capitonate pentru a asigura sprijinirea confortabilă a coatelor, iar farmecul finisajelor îl recomandă spațiilor de lucru de tip directorial.

www.mobexfurniture.ro

Pentru dormitor, iată o piesă pe cât de clasică, pe atât de necesară: toaleta cu oglindă. Deși nu pare desprinsă dintr-un decor modern, este o piesă foarte practică. Se integrează unui dormitor cu suprafețe reduse, unde poate juca rolul unei comode suple, în care se pot păstra bijuterii, cosmeticale, cărți și reviste etc. Este prevăzută cu trei sertare și o oglindă flexibilă. Bineînțeles, toaleta Matteo este din lemn masiv, prevăzută cu mânere sofisticate și se poate comanda în două variante cromatice.

www.mobexfurniture.ro

Din colecția Matteo pentru casă face parte și o piesă de mobilier mai neobișnuită: vitrina suspendată. Prin design, aparține mobilierului clasic, din lemn masiv, dotat cu patru uși frumos ornamentate, dar prin dimensiuni și mod de prindere în perete, înlocuiește cu succes modulele de depozitare specifice livingului în cadrul colecțiilor de mobilier media.

www.mobexfurniture.ro

Despre Mobex
Din anul 2017, fabrica se întinde pe o suprafață de 2600 mp în cadrul căreia lucrează 200 de angajați. Dispune de departament de producție și secție de sculptură, iar mobila produsă aici ajunge în casele românilor, dar și în afara țării: Danemarca, Germania , Olanda, SUA , Coreea de Nord, Malayezia, Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Lituania, Estonia, Kazahstan.
„Continuăm tradiția mai multor generații în fabricarea de mobilier, dar îmbogățită cu ultimele tehnologii din domeniu și ultimele tendințe de design” – se arată pe site-ul producătorului.

Publicitate