logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Maison&Objet 2022, amânat!

Astfel de știri devin deja o obișnuință în industria internațională a mobilei și designului: un nou mare eveniment din domeniu anunță modificarea datelor de desfășurare. Este vorba despre Maison&Objet, organizat de SAFI an de an la Paris.

maisonobjet-6447
Încă un eveniment își schimbă datele./Maison-objet.com
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Ianuarie 2022

Ediția 2022 a evenimentului Maison&Objet fusese programată pentru începutul acestui an, între 20 și 24 ianuarie, însă organizatorii au decis noi date de desfășurare: 24-28 martie. Decizia a fost luată pe fondul valului Omicron care a lovit Europa și la solicitările participanților. De asemenea, s-a ținut cont de faptul că guvernul francez a limitat prezența oamenilor în cadrul târgului la un număr de maximum 2000 de persoane, în condițiile în care de regulă, evenimentul contează pe prezența a zeci de mii de persoane.

„În aceste condiții, căutând să evite crearea unei împrejurări riscante, SAFI a decis amânarea evenimentului Maison&Objet pentru luna martie a anului 2022, timp în care se speră într-o îmbunătățire a situației pe plan medical”, se arată în comunicatul de presă al organizatorului.

Cum amânarea a venit cu destul de puțin timp înainte de începerea ediției, organizatorii anunță că participanții și vizitatorii care au confirmat deja înregistrarea vor beneficia de exact aceleași condiții anunțate pentru luna ianuarie. Dintre cei 1700 de participanți confirmați pentru ediția 2022, multe companii își exprimaseră deja reținerile în privința desfășurării evenimentului în luna ianuarie.

Ediția de vară a Maison&Objet, anunțată pentru luna septembrie 2022, a rămas neschimbată.
Este a doua oară când acest eveniment dedicat industriei de design pentru interioare suferă pe fondul pandemiei de COVID-19. Ediția din anul 2020 nu a mai avut loc în format fizic, mutându-se în online.

Publicitate