logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

MobilaDalin a deschis magazin în Constanța

MobilaDalin începe anul 2023 prin deschiderea unui nou magazin de mobilier, de data aceasta la Constanța, pe strada Ștefăniță Vodă nr. 27. S-a întâmplat pe 14 februarie, iar timp de o lună va curge cu oferte speciale. Este modul echipei de a încuraja pe români să aleagă piese de mobilă care să dea culoare oricărui spațiu personal.

MobilaDalin a deschis magazin în Constanța
Cel mai nou showroom Mobila Dalin a fost deschis la Constanța
Andreea Chiru  |  21 Februarie 2023

Noul magazin MobilaDalin se întinde pe o suprafață de 450 mp și a fost amenajat în stil modern, expunând piese de mobilă deja consacrate, dar și unele modele mai noi. Nuanțe pastel, textile înflorate, culori vibrante și un design inspirat de nevoia de confort compun atmosfera acestui nou showroom MobilaDalin. Proiectul de amenajare i-a aparținut designerului Mihai Grama.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Care sunt așteptările de la acest showroom?
Ne-a răspuns chiar Mihai Grama: „Din semnele deja primite într-o singură săptămână de funcționare, este o piață foarte bună. Din cât am auzit, se dorea un showroom MobilaDalin în Constanța.”

Promoții

Cu acest prilej, MobilaDalin a dat startul unei campanii promoționale în două direcții. De-a lungul perioadei de timp 14 februarie – 14 martie, în noul magazin deschis la Constanța, orice comandă de mobilier va beneficia de o reducere de preț de 20%. În același timp, toate magazinele MobilaDalin din România vor aplica în aceeași perioadă reducerea de 20% pentru piesele tapițate cu materiale textile din noua gamă Leo.

Noua gamă Leo

…are proprietăți în pas cu nevoia de rezistență specifică zilei de azi. Și anume: material impermeabil, prietenos cu animăluțul familiei – deci rezistent la zgârieturi – și foarte ușor de curățat, cu doar un strop de apă.

www.mobiladalin.ro
www.mobiladalin.ro

Trendul primăverii în industria mobilei tapițate – părerea lui Mihai Grama
„În continuare domină canapelele confecționate cu materiale plușate și decor chesterfield, dar cu linii moderne/contemporane. Ca new trend se caută materialele buclate, culori deschise si canapele cu linii curbe.” 

Publicitate
Publicitate