logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin lansează canapeaua Soho

Este o perioadă plină pentru toți producătorii de mobilă din România, dar mai ales pentru Mobila Dalin. Suntem obișnuiți să primim mereu vești de la ei, când lansări de noi piese de mobilier, când prezență la mari evenimente. De data asta, noutățile brandului de tapițate din Reghin vin din ambele zone de interes. Zilele acestea, echipa ne prezintă o canapea nouă și anunță prezența la o nouă ediție Electric Castle.

Mobila Dalin lansează canapeaua Soho
Publicitate
Andreea Chiru  |  30 Aprilie 2024

De-a lungul lunii aprilie, Mobila Dalin a tot promis o nouă surpriză plăcută în materie de tapițate, iar acum știm despre ce e vorba. A fost lansată canapeaua Soho, pe care clienții o pot încerca în toate showroom-urile producătorului. Este o piesă tipică în stil Mobila Dalin, dar și o încununare a actualului trend în materie de canapele, trend observat în cadrul Salonului de la Milano sau imm Cologne: canapelele-îmbrățișare, cu muchii rotunjite și cu brațe îmbietoare.

Soho este exact în acest stil. Se remarcă drept o canapea masivă, impozantă, cu un mix de eleganță și confort potrivit atât interioarelor clasice, cât și celor moderne. Este disponibilă în variantă colțar, respectiv canapea obișnuită, putând acomoda între trei și cinci persoane. Ca design, intră în categoria pieselor modulare, de înălțime medie, dar cu șezut adânc, pentru relaxare deplină. Producătorul a lansat-o într-o nuanță de cărămiziu-deschis, dar se poate realiza probabil pe comandă și în late variante de culoare.

mobiladalin.ro
mobiladalin.ro
mobiladalin.ro

Reduceri de preț
Astăzi se încheie campania de prețuri reduse la tapițatele Mobila Dalin cu materiale Easy Water Clean, un material de acoperire ce permite curățarea foarte ușoară, cu doar un strop de apă, a petelor de tot felul. Începe însă de mâine o campanie ce vizează vânzarea de paturi cu prețuri cu 20% mai mici. Aceeași ofertă de preț se aplică și pieselor de mobilier din colecțiile Havana și Lupo. Această campanie de ofertă este valabilă toată luna mai.

mobiladalin.ro

Gata de distracție?
Mobila Dalin abia așteaptă luna iulie a acestui an, când își dă întâlnire cu fanii festivalului Electric Castle, în cadrul zonei denumite Backyard Stage, mobilată cu piese special create pentru acest prilej. Electric Castle are loc în perioada 17-24 iulie.

Publicitate