logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Dalin lansează canapeaua Tempo

Mobila Dalin a dat startul acestei toamne cu o noutate deplină la capitolul canapele, lansând pe piață un model destul de atipic pentru stilul cu care și-a obișnuit admiratorii. Este vorba despre canapeaua Tempo, reflectând din plin designul contemporan și adaptabil interioarelor moderne. Concepută sub forma unei piese modulare, Tempo își schimbă aspectul în funcție de pofta proprietarului.

Mobila Dalin lansează canapeaua Tempo
Publicitate
Andreea Chiru  |  11 Octombrie 2023

Tempo, denumit astfel ca o aluzie la faptul că este în pas cu moda momentului, reprezintă o nouă viziune Dalin, oferind clientului posibilitatea de a modifica funcția și forma canapelei de mai multe ori pe zi. Se caracterizează prin trei atuuri: este o piesă modulară, configurabilă și adaptabilă. În varianta completă, reprezintă o soluție completă de șezut pe durata zilei, răspunzând situațiilor de socializare în familie sau cu prietenii, tolănit în fața televizorului, ațipit în familie.

Tempo se compune din mai multe module de diferite dimensiuni și culori, reprezentând un adevărat joc al configurării pe cât de simple, pe atât de practice. Conține trei modele de taburet – mic, mediu și mare – și mai multe variante de fotoliu cu sau fără brațe. Vine la pachet și cu tetiere, un detaliu specific Mobilei Dalin, pentru deplin confort. Se poate configura sub forma unei canapele de patru locuri foarte mari, sub formă de colțar sau în variate forme de canapele cu insule comode ca prelungiri sau folosite ca măsuțe de cafea.

Mobiladalin.ro
Mobiladalin.ro

 

Structura este cea tipică brandului Mobila Dalin, adică o structură din lemn de fag, plasă de arcuri sinusoidale, perne de șezut din poliuretan, perne tip spătar și perne decorative. Tapițeria poate fi aleasă de client, dar producătorul recomandă stofa tip sac, ultrarezistentă la folosire și potrivită cu designul modern al piesei.

Mobiladalin.ro
Mobiladalin.ro

Promoția lunii octombrie la Mobila Dalin
Producătorul din Reghin vine și cu noutăți, dar și cu concursuri. Toată luna octombrie, două modele de canapele Mobila Dalin vor fi disponibile cu o reducere de preț: gama Havana și gama Toledo va costa cu 20% mai puțin.

Publicitate
Publicitate