logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobiliani – uimitor cum se transformă aceste mese!

Se spune că viitorul (și chiar și prezentul nostru) va fi al mobilierului smart, transformabil, conceput sub criteriul multifuncționalității. Și sunt producători de astfel de mobilă care duc încă de acum designul pieselor destul de departe. Printre ei se numără magazinul Mobiliani, dedicat exclusiv meselor și scaunelor în variante cât mai adaptabile suprafețelor urbane de locuit. Gama de mese transformabile merită atenția noastră.

Mobiliani – uimitor cum se transformă aceste mese!
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Octombrie 2023

Mobiliani a fost înființată în anul 1999 sub alb nume, evoluând de-a lungul timpului în direcția pe care o afirmă și astăzi: distribuitori ai celor mai bune piese de mobilier (mese) smart și transformabil. Printre produsele disponibile pe site, am descoperit trei modele cu design surprinzător.

Geniale este cea mai scundă măsuță de cafea posibilă, măsurând în poziție închisă nu mai mult de 11 cm înălțime. În această stare poate fi folosită ca măsuță de podea sau poate fi depozitată departe de ochii curioșilor, sub o canapea sau un pat – este prevăzută cu patru rotițe care ușurează deplasarea. Dar să vedeți în ce se poate transforma: într-o masă de dining în toată regula, putând atinge înălțimea maximă de 75 de cm. Mecanismul metalic este acționat pe baza unui piston de gaz având garanție de 5 ani.

Mobiliani.ro
Mobiliani.ro

Tavoletto este o masă cel puțin la fel de uimitoare, dar nu la nivelul dimensiunilor, ci prin funcția pe care o poate lua. Această masă se preface la nevoie într-un pat de o persoană. Tăblia din lemn este realizată din două elemente identice, îmbinate sub forma unui blat. La nevoie, cele două componente se desfac și iau rolul tăbliilor de pat, dând la iveală un mecanism de pat extensibil. Această masă uimitoare poate juca și rol de masă de dining, prin simpla ridicare a picioarelor metalice care pot atinge înălțimea de 75 cm.

Mobiliani.ro
Mobiliani.ro
Mobiliani.ro

Icaro este o masă rotundă și mai năstrușnică, nu neapărat prin multifuncționalitate, cât prin felul în care se poate preface, schimbându-și forma. Concepută sub forma unei mese rotunde, pe picioare metalice subțiri, este o masă pliabilă din care la sfârșit poate rămâne cea mai îngustă și subțire piesă – doar 8 cm grosime, simplu de ascuns într-un dulap, după o ușă sau sub un pat.

Mobiliani.ro
Mobiliani.ro

Toate cele trei piese de mai sus se pot produce pe comandă, dând clientului posibilitatea de a alege dintre mai multe variante de material. În cazul mesei Icaro, sunt și mai multe opțiuni în ce privește structura picioarelor metalice.

Publicitate