logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Mobilă pentru camera copilului: top 3 în 2016

BIFE-SIM este cel mai important târg al anului în industria producătorilor de mobilă din România, un eveniment de toamnă ce reflectă tendințele în materie de amenajări interioare, materiale și funcționalitate.

REGALLIS_KIDS-1983
Cele mai frumoase colecții de mobilă pentru camera copilului au reflectat tendința spre culori îndrăznețe în anul 2016
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Decembrie 2016

Așteptat cu interes de către clienții finali și cu mari emoții de către producătorii de mobilă, BIFE-SIM 2016 reprezintă un etalon al nivelului de calitate pe care industria îl atinge de la an la an. Colecțiile lansate aici dau tonul în următorul an calendaristic și sunt sursă de inspirație pentru tinerii designeri ce aspiră la o relație cât mai aprofundată cu producătorii de mobilă. Iar anul acesta, BIFE-SIM a marcat trecerea la un nou nivel al mobilei din România – mobilă vie, împrospătată printr-o paletă de culori mai îndrăznețe ca niciodată.

Camera copilului s-a bucurat, parcă, de atenția producătorilor de mobilă în România mai mult decât în anii precedenți. Câțiva mari producători s-au concentrat pentru prima dată pe mobilierul pentru această încăpere, în vreme ce alții s-au concentrat pe soluții funcționale, adaptate spațiilor mici ale locuinței. Indiferent de aspect, producătorii de mobilă au venit cu ceva nou, surprinzător și ușor de integrat locuințelor private din România.

BioMobila
Atelierul de mobilă s-a deschis abia la începutul anului 2016, în Suceava, iar sursa de inspirație sunt basmele românești clasice. Biomobila este condusă de o echipă cu experiență în designul de produs și lucrul cu copiii. Rezultă colecții de mobilă pentru camera copilului pline de căldură, prietenoase cu cei mici, sub aspectul materialelor, și cu un design modern, adaptat necesităților copiilor din zilele noastre. Tot mobilierul este conceput din lemn masiv, tratat cu lacuri și vopsea prietenoasă cu mediul, decorat cu personaje de poveste carpatină. Povestea Caprei cu trei iezi este punctul de pornire în crearea unei atmosfere de poveste carpatină în casele contemporane.

BIOMOBILA-1984
Biomobila la BIFE-SIM 2016: lemn natural, finisaj bio și accesorii de poveste

Regallis Kids
Este al doilea an în care Regallis, producător de mobilă de artă, lansează colecție de mobilă pentru camera copilului, în cadrul BIFE-SIM. Este vorba despre mobilier artistic, prin prisma ornamentelor sculptate, a materialelor de lucru și a combinațiilor de culori. Funcționalitatea este însă specifică epocii moderne în care trăim, astfel că cel mic are la dispoziție și pat, și birou, și spații de depozitare pentru haine, jucării și cărți. La BIFE-SIM 2016, Regallis a lansat două variante de mobilă pentru camera copilului: pentru băieți, în combinație de alb și albastru, și pentru fetițe, în combinație de alb și roșu.

REGALLIS_KID-1986
Regallis: colecție sofisticată de mobilă pentru camera copilului

Maria Production
Acest producător de mobilă este cunoscut deja prin prisma aplecării sale către povești cu decoruri montane. Atât de primitoare, rustice și vesele sunt colecțiile de mobilă lansate de Maria Production încât cu greu mai poți face distincția între mobilă pentru copii și mobilă pentru adulți. La BIFE-SIM 2016, Maria Production a propus o cameră a copilului în stil provensal, pe cât de simplă, pe atât de funcțională și ușor de personalizat. Pătuțul, noptiera și o comodă cu patru sertare sunt suficiente pentru ca cel mic să se simtă răsfățat, iar materialul folosit (lemnul masiv, în culori neutre) asigură rezistența mobilierului în timp.

MARIA_PRODUCTION-1985
Maria Production la BIFE-SIM 2016: stil șic, adaptat camerei copilului într-o atmosferă de acasă

Care dintre colecții vă place mai mult?

Publicitate
Publicitate