logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Cele mai reușite amenajări interioare în 2016

Delta Studio a lansat, la începutul lunii decembrie, un catalog ce cuprinde cele mai reușite amenajări interioare din România în anul 2016. Lansarea a fost festivă, într-un cadru marcat de colecții de mobilă expuse în showroom.

delta_studio_dining-1978
Cafeluța de toate zilele, în interpretare Delta Studio
Publicitate
Andreea Chiru  |  16 Decembrie 2016

Unde, când, ce anume?
Pe 8 decembrie, în showroom-ul Delta Studio au fost prezenți circa 300 de invitați – parteneri de afaceri, arhitecți, designeri, dezvoltatori imobiliari și reprezentanți ai presei de profil. Catalogul se intitulează Lifestyle Design Interior 2017 și reprezintă o sursă de inspirație pentru toți românii care plănuiesc să își (re)amenajeze locuința. În paginile albumului se regăsesc 29 de proiecte de amenajare interioară, toate fiind realizate de designeri și arhitecți români, cu bugete dintre cele mai variate, pentru clienți dintre cei mai diferiți, adaptate unor spații diverse – de la o garsonieră de 30 mp, până la vile de 500 mp.

delta_studio_comoda_etno-1977
O comodă cu imprimeuri etno și un device ingenios pentru IPhone

Despre designerii români
Acest demers se înscrie în politica Delta Studio de susținere a designului românesc, de promovare a talentelor din România. Cu toții merităm case frumoase și original amenajate, iar acest album este o minunată sursă de inspirație. Proiectele sunt prezentate în ordine alfabetică, iar printre autori se numără branduri de design interior și arhitectură ce nu mai au nevoie de prezentare: Alfa Invest, Alina Aldea, 3T Birou de Arhitectură, Bogdan Ciocodeica și Diana Roșu, Gavia Concept, Idecorate, Miso Architects, SYAA, Simona Ungurean.

Unde găsim albumul
Se poate cumpăra la prețul de 29 ron din librăriile Cărturești și magazinele Delta Studio. Lansarea albumului Lifestyle Design Interior 2017 a marcat și o dată importantă în istoria brandului: împlinirea a 20 de ani de activitate pe piața românească.

Noi am fotografiat câteva dintre amenajările interioare prezentate în showroom-ul Delta Studio cu această ocazie și vi le arătăm și vouă cu mare drag. Sunt semnate de tineri designeri români, dornici să pătrundă în casele românilor cu idei îndrăznețe.

delta_studio_relaxare-1975
Colț de relaxare, în showroom-ul Delta Studio

delta_studio_bucatarie-1976
O amenajare de tip dining pe colț, în showroom-ul Delta Studio

delta_studio_dormitor-1979
Un dormitor odihnitor: tăblia patului are forma unor perne

delta_studio_dormitor_colorat-1980
O variantă de dormitor ultra-colorată

delta_studio_living-1981
Un living modern, elegant, pentru seri sofisticate

delta_studio_living_minimalist-1982
Alternativa minimalistă a livingului Delta Studio

Publicitate