logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Simex – trei piese de mobilier ca pe vremuri

Încă mai găsim case amenajate în stil ultraclasic, pline de piese de mobilier pe care tinerii de azi aproape că nu le-ar putea integra în locuințele lor. Sunt însă piese nespus de frumoase, pe care producătorii de mobilă din România le vând în categoria mobilierului artistic.

simex-6409
Mobilă din poveștile cu prințese./Mobilasimex.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  10 Ianuarie 2022

Printre colecțiile de la Mobila Simex se găsesc mai multe tipuri de mobilier de acest tip, executate cu cea mai mare atenție la detalii decorative și ornamente, din materiale rezistente și naturale, într-un stil marcat de eleganță clasică și de funcționalitate.

www.mobilasimex.ro
Argintarul Cleopatra este o piesă cu adevărat de lux, care a ajuns până în zilele noastre de pe vremea stilului Rococo. La Mobila Simex, această piesă se execută exclusiv din lemn masiv, putând fi personalizate dimensiunile. Această piesă este una pentru un living spațios, menit a pune în valoare serviciile de veselă și pahare de preț ale familiei – vitrina are rol de depozitare decorativă a pieselor de masă, din argint. Piesa este prevăzută cu geamuri transparente pe trei laturi, creând un efect estetic bine studiat; picioarele sunt curbate, terminate în labe de leu, iar ornamentele lucrate în lemn împodobesc piesa de sus până jos.

www.mobilasimex.ro
Banca de telefon reprezintă o altă piesă pe cât de veche ca design, pe atât de valabilă și astăzi. A fost concepută cu gândul la spațiul din hol sau din colțul livingului, acolo unde orice familie așeza telefonul fix, cartea de telefoane, eventual un caiet și un pix pentru notarea celor care sunau. Banca de telefon este disponibilă la Mobila Simex în două modele – Royal, respectiv Cristina, cu mici diferențe de estetică și dotări. Are șezutul și spătarul tapițate, pentru un confort deplin, dispune pe una dintre margini de un mic spațiu sub formă de masă de scris și oferă câteva spații de depozitare. Ornamentele de tip sculptură în lemn sunt reluate, amintind de accentele stilului Rococo.

www.mobilasimex.ro
Pendula. Iată o piesă cu adevărat clasică, mai greu de regăsit astăzi în casele din România. Inspirată de tipul mobilierului italienesc de lux, carcasa pentru ceas își găsește locul într-un living somptuos, ca piesă în primul rând decorativă. Este executată din lemn cu finisaj lucios, geamul pune în valoare mecanismul ceasului cu pendule, iar ornamentele sunt executate manual. Evident, aparține stilului Rococo.

Despre Mobila Simex

„Compania SIMEX este constituită din patru fabrici de mobilă care funcționează fără întrerupere din anul 1947. Avem 420 de angajați, ateliere proprii de creație cu designeri specializați, utilaje performante și cei mai buni profesioniști în arta prelucrării lemnului. Deținem o largă rețea de distribuție în România, Europa, Rusia, Kazahstan, Uzbekistan și Ucraina. Tradiția unică a meșteșugului de mobilă românească SIMEX se transmite din generație în generație de peste un secol.”, se arată pe site-ul Mobila Simex.

 

Publicitate