logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Mobila Unicat – mobilier cu design personalizat

Cu o experiență de 22 de ani în producția de mobilier, Mobila Unicat este o prezență destul de aparte pe piața de profil din București. Pe scurt, în cadrul acestei companii poți avea parte de două servicii într-unul singur: design interior și mobilă la comandă.

mobila_unicat-6249
O afacere care combină servicii de design interior cu fabricare de mobilier./Mobilaunicat.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  27 Octombrie 2021

Atelierul este deschis în sectorul 1 al Capitalei, pe șoseaua Chitilei, și a atins în anul 2019 un număr de clienți menit să-l recomande: 5000 de clienți mulțumiți. Secretul ține nu doar de calitatea materialelor și a execuției, ci și de aspectul designului.
Așa se face că Mobila Unicat nu doar oferă la vânzare piese de mobilier, ci întreaga amenajare a unei încăperi sau locuințe.

Variante de lucru:
•    Dacă dispui de un proiect al pieselor de mobilier sau al întregii amenajări, e totul foarte simplu. Pe baza acestui proiect și a măsurătorilor, echipa Mobila Unicat va face o cotație de preț.
•    Dacă nu dispui de un proiect, ci ai la îndemână o fotografie Pinterest (sau orice altă sursă de inspirație), e suficient. Echipa Mobila Unicat va reuși să proiecteze o variantă personalizată a amenajării, urmând să realizeze piesele de mobilier incluse în proiect.
•    Dacă nu dispui nici de proiect, nici de sursă de inspirație, ci ai pur și simplu un vis frumos în minte, la fel de simplu se vor desfășura lucrurile. Poți programa o vizită la showroomul atelierului pentru a te inspira din amenajările aflate în portofoliul echipei și, la fața locului, reprezentanții Mobila Unicat vor creiona, pe baza ideii tale, întreaga amenajare a încăperii, în așa fel încât să dispui de un proiect de design interior.

Odată ce ai proiectul realizat, un reprezentant al echipei va veni la domiciliu pentru a verifica măsurătorile și pentru a stabili varianta definitivă a materialelor și paletei de culori. În ce privește execuția pieselor de mobilier, în funcție de numărul și complexitatea acestora, se va stabili prin contract durata de fabricare. Se asigură transport și montaj la domiciliu.

„De 22 de ani reușim să ducem la bun sfârșit proiecte care păreau foarte dificile la început. Echipa noastră a transformat dintotdeauna ideile în realitate.” – se arată pe site-ul Mobila Unicat.

mobilaunicat.ro
mobilaunicat.ro
mobilaunicat.ro

Publicitate
Publicitate