logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Narativo aduce stilul retro în casele românilor

Am descoperit un studio de design care a decis să își concentreze eforturile creative într-o singură direcție: popularizarea stilului retro de amenajare interioară, astfel că mai toate produsele lor exprimă farmecul acestui stil, adaptat însă unor obiecte neașteptate, adică pufi și decorațiuni de perete. Cum ar fi să ai acasă un puf și un tapet realizate cu același imprimeu? Ar fi... Narativo.

Narativo aduce stilul retro în casele românilor
Publicitate
Andreea Chiru  |  14 Septembrie 2023

Povestea Narativo este una marcată de talent, curiozitate creatoare și pasiune pentru stilul retro. Studioul a fost înființat în anul 2017 de doi tineri designeri din industria… vestimentară și a producției publicitare. Și-au concentrat eforturile creatoare pe un produs de oferit clienților din România într-o varietate de forme, stiluri și imprimeu. Și anume pe simpaticul și confortabilul puf de cameră. Apoi au și-au extins gama de produse cu obiecte decorative precum tablouri, oglinzi, tapet, accesorii fonoabsorbante, casete luminoase și panouri ornamentale.

Narativo.ro

Puful Narativo este disponibil în mai multe variante de design, trecând de la modelul beanbag pară la șezlong sau pară rotundă. Cele mai impozante sunt beanbag pară și șezlong, caracterizate de forme comode, înălțime satisfăcătoare și umplutură 100% granule polistiren eps.

Imprimeul retro se regăsește însă în toate variantele de pufi și într-o satisfăcătoare varietate cromatică, de la culori aprinse și vesele, la combinații clasice de alb și negru. Modelele sunt cel mai adesea realizate printr-un joc al formelor geometrice repetitive – triunghiuri, romburi, pătrățele, rezultând un imprimeu bogat precum un obiect decorativ. Însă pufurile Narativo sunt înainte de toate perfect funcționale, astfel că te poți așeza confortabil și privi la televizor sau sta de vorbă cu familia.

Narativo.ro
Narativo.ro
Narativo.ro

Și dacă vrei să repeți imprimeul retro și în alt mod la nivelul încăperii, Narativo îți propune o colecție la fel de variată de… tapet. Exact stilul de model regăsit la nivelul pufilor se poate reproduce sub forma unui perete de accent, rezultând o amenajare plină de personalitate.

Narativo.ro
Narativo.ro

De ce tocmai stilul retro?
De fapt, nu e retro pur, ci un amestec plăcut de confort vintage și funcționalitate contemporană, îmbinând farmecul trecutului cu nevoia de confort a prezentului.

Publicitate
Publicitate