logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

S-au anunțat datele ediției 2024 Romanian Design Week

Considerat cel mai important și complex eveniment dedicat industriei creative din România, Romanian Design Week se îndreaptă de acum spre ediția cu numărul 12. Organizatorii au anunțat perioada de desfășurare și au lansat în același timp și înscrierile pentru concursul RDW Exhibition, sperând la o participare cât mai mare de proiecte inedite. Este oficială și tema evenimentului.

S-au anunțat datele ediției 2024 Romanian Design Week
Romaniandesignweek.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  15 Septembrie 2023

Ediția anului 2024 a Romanian Design Week va avea loc în perioada 24 mai – 2 iunie în București și se va desfășura sub cupola unei noi teme: Unlock the City. Fiecare ediție abordează o tematică diferită, în jurul căreia creativii trebuie să-și construiască participarea. Tema ediției cu numărul 12 este inspirată din dorința de a da întruchipa încă de azi orașul de mâine, de a-l modela cu ajutorul designului și proiectelor culturale. În același timp, un al doilea obiectiv al ediției Unlock the City ține de explorarea Capitalei și descoperirea bogăției sale la nivel creativ.

„Programul ediției #12 va invită bucureștenii să descopere specificul creativ al unor zone din oraș, să descopere proiecte de design inedite și abordări multidisciplinare, dar și să contribuie la definirea unor spații de dialog, demonstrând astfel importanța proceselor de imaginare colectivă și de co-creare a unui oraș mai prietenos.” – se arată pe site-ul RDW.

Cu acest prilej a fost deschisă și înscrierea în tradiționala competiție RDW Exhibition. Designerii și arhitecții sunt invitați să participe cu proiectele lor realizate în ultimul an de zile la una dintre cele șase categorii de concurs: design interior, arhitectură, design grafic, design de produs, design vestimentar și ilustrație. Proiectele trebuie înscrise până cel târziu 3 noiembrie 2023.

Romanian Design Week este organizat din anul 2013 de The Institute, companie specializată în organizarea de evenimente culturale, cu o experiență de 25 de ani.

Publicitate