logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Atelier – mochete by Christian Lacroix, în România

Cu toate că mocheta nu se mai află printre preferatele românilor dintr-o mulțime de motive (printre care, greu de curățat și întreținut), acest element de acoperire a podelei se preface într-o surpriză plăcută atunci când accesăm site-ul Carpet & More. Acest distribuitor de covoare și mochete a adus în exclusivitate în țara noastră o colecție spectaculoasă care să dea o nouă șansă mochetei: Atelier by Christian Lacroix.

Atelier – mochete by Christian Lacroix, în România
Andreea Chiru  |  18 Septembrie 2023

În primul rând, cele 16 modele disponibile în cadrul acestei colecții au puterea de a inspira cu totul altceva decât o simplă mochetă – par mai degrabă pardoseli din piatră sau creații artistice realizate pe suprafață mare. Conceptul din spatele colecției Atelier transformă mocheta într-o soluție decorativă de impact, modelele fiind în pas cu cerințele funcționale ale timpului nostru: cu încălzire în pardoseală, fonoabsorbante. Ca punct de inspirație, această colecție reflectă pasiunile marelui creator de modă.

Pentru cei interesați de culoare, de dinamică și existența unei adevărate povești, colecția Atelier cuprinde modele precum Perse, Papillons, Velour, Panorama sau Cachemire. Alte modele urmăresc să păcălească ochiul, redând cu fidelitate modele geometrice în piatră sau texturi în relief – Calades, Carreaux, Ruban.

Carpetmore.ro
Carpetmore.ro

Întreaga colecție gravitează în jurul a trei teme de design, și anume Textil (inspirată din colecțiile vestimentare cele mai răsunătoare ale creatorului, cu accent pe motive etno), Mineral (forme geometrice inspirate de spectaculosul mozaic de pe vremea Imperiului Roman) și Gravură (având imprimate gravuri inspirate de orașul de baștină al designerului), și adaugă la avantajul estetic și câteva beneficii practice. Cele mai multe dintre modelele colecției Atelier by Christian Lacroix sunt rezistente la trafic intens, antiderapante și antialergice, rezistă la foc, murdărie și raze ultraviolete.

Carpetmore.ro

Colecția a fost realizată pentru întrebuințări în special în industria HoReCa, pentru hoteluri, săli publice și sedii ale unor instituții, dar farmecul și mesajul fiecărui model își găsesc locul și în spații private somptuoase.

Carpetmore.ro

Despre Carpet & More
Compania a fost înființată în 2007, sub forma unui loc dedicat soluțiilor decorative pe deplin funcționale pentru acoperirea pardoselilor. Echipa este formată din designeri, arhitecți și specialiști ai amenajărilor interioare. Asigură nu doar produsul în sine, ci și servicii adiacente – proiectarea spațiilor și montajul propriu-zis. Sediul principal se găsește în București, Cartierul Cotroceni, dar există și un showroom deschis în Craiova.

Publicitate
Publicitate