logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Apollo – mobilier care nu se va demoda niciodată

Uneori, pentru a rezista pe piața producătorilor de mobilă decenii la rând, tot ce-ți trebuie este perseverența. Și, în cazul brandului Apollo, încăpățânarea. Sub acest nume, o fabrică de mobilă înființată cu peste 30 de ani în urmă reușește performanțe fără să schimbe mai nimic din originala rețetă a succesului. Ingredientele sunt mereu aceleași: lemn masiv, sculptură, garanție și design fără vârstă.

Apollo – mobilier care nu se va demoda niciodată
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Septembrie 2023

Apollo a fost înființată în anul 1991 în județul Cluj, localitatea Livada și tot acolo se găsește și astăzi. Se bucură de un renume prestigios, de mii de clienți mulțumiți, de un portofoliu plin ochi. Se implică în proiecte oricât de îndrăznețe și acoperă o gamă largă de piese de mobilă, dar și decoruri pentru casă sun formă de boiserie, realizare/restaurare scări interioare și producție de uși.

Stilul Apollo transpus în piese de mobilă

Este un stil în afara timpului, folosind calitățile clasicului pentru a le turna într-un design contemporan. Mobilierul Apollo se execută exclusiv din lemn masiv de stejar (cel mai adesea) dar și fag, în diverse finisaje, de la cele naturale, la finisaje cromatice și, cu toate că fiecare piesă are propria personalitate și dimensiuni, au și un numitor comun la nivel estetic – forme ușor rotunjite, ornamente sculpturale, înălțimi respectabile și un aer impozant.

Apolloromania.com

În general, Apollo lucrează pe proiecte de amenajare, executând nu o piesă de mobilier ci toată gama necesară unei încăperi sau alteia. Cele mai multe proiecte realizate de echipa Apollo vizează mobila de bucătărie, vinoteca, dormitorul și chiar livingul. Specialitatea constă în mobilier bogat ornamentat prin sculptarea lemnului și chiar finisaj de tip patina timpului, ambele fiind folosite chiar și-n cazul bucătăriilor contemporane. Cele mai impresionante sunt colecțiile de mobilă pentru dormitor, zicem noi, bucurându-se de un design surprinzător de creativ în limitele stilului clasic.

Apolloromania.com
Apolloromania.com

Cine sunt clienții Apollo?

Am putea spune că sunt toți iubitorii de mobilă care dăinuie, de mobilă de transmis generației viitoare, dar, mai concret de atât, este vorba de proprietari de spații mari, construite într-un stil pitoresc și odihnitor, cu unele accente clasice.