logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Publicitate

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro

Design Day – un eveniment inedit în industria designului interior

Dacă vrei să înțelegi mai bine ce înseamnă designul interior și cum te poate ajuta, acum ai șansa. Mai sunt zece zile până la evenimentul Design Day, organizat de Asociația Română pentru Design și Inovație, cu scopul de a populariza avantajele acestui domeniu creativ. Este prima ediție și, în același timp, un experiment în ce privește modul de desfășurare: simultan în șase dintre marile orașe ale României.

Design Day – un eveniment inedit în industria designului interior
www.homedesignday.ro
Publicitate
Andreea Chiru  |  13 Septembrie 2023

București, Brașov, Sibiu, Constanța, Timișoara și Cluj sunt locurile în care va avea loc Design Day pe 23 septembrie. Aceeași zi, același interval orar, aceleași subiecte de discuție. Diferă doar speakerii și sala propriu-zisă. Participarea la Design Day este gratuită, dar se face pe bază de înregistrare online, locurile fiind limitate.

„Pe data de 23 septembrie te invităm să descoperi ce presupune munca noastră de designeri de interior și cum reușim să-ți îmbunătățim viața prin calitatea amenajărilor interioare pe care știm să le concepem.” – sună textul invitației lansate de Asociația Română pentru Design și Inovație.

Temele de discuție abordate vor trata punctele cheie ale unui proiect de amenajare, explicând pas cu pas fiecare etapă, din punctul de vedere al clientului și oferind cele mai bune sfaturi:
• Cum să îți alegi echipa de proiectare și designerul. Colaborarea dintre arhitect, designer și client
• Parcursul unui proiect de design interior și unealta 3D
• Optimizarea planului interior al casei
• Bugetul în amenajările interioare
• Soluții eficiente pentru organizarea spațiului
• Rolul iluminatului în designul interior
• Designul ca experiență de locuire a unui spațiu

Programul evenimentului are loc între orele 9:30 și 14:30, cu o pauză de o oră începând cu ora 12:30. La București, Design Day se va ține în Sala Cinema Pro, evenimentul fiind moderat de Alina Filipoiu și Sebastian Mîndroiu. Printre speakeri, sunt anunțați Cristina Lăzărescu, Sergiu Călifar, Hamid Nicola Katrib, Mihaela Tampiza, Maria Romanescu, Cristina Postu și Corina Constantinoiu.

Evenimentul Design Day reprezintă o inițiativă inedită și lăudabilă, un efort comun al designerilor de interior care încearcă astfel să se apropie de marea masă a clienților, sub forma unei zile a porților deschise.