logo logo

MagMob este o revistă speciali­zată în domeniul mobilei, din care vă puteţi inspira atunci când trebuie să faceţi o ale­gere pentru casa, biroul sau gră­dina voastră.

Program de promovare la export

Fast Forward Editorial SRL

540322 Târgu Mureş, Str. Bistriţei nr. 9
Romania, jud. Mureş
RO 24342230 • J19/828/2008

+40-730-190077

zilahi@magazinulmobilei.ro
Publicitate

Omu Wood Design – mobilier pliabil din lemn

Pentru cei care apreciază combinația de tehnică tradițională și design atipic, Omu Wood Design poate fi o soluție de mobilier la comandă. Este vorba despre primul atelier de mobilă deschis în Câmpina după Revoluția din 1989.

Omu Wood Design – mobilier pliabil din lemn
Publicitate
Andreea Chiru  |  19 Decembrie 2022

După 30 de ani de experiență în mobilierul realizat pe comandă, Omu Wood Design reprezintă astăzi un adevărat spațiu de creare și realizare a unor piese de mobilă neobișnuite. Îmbină materiale surprinzătoare – lemn și textile din industria îmbrăcămintei – și un design modernist turnat în forme clasice. Iată trei exemple de mobilier Omu Wood Design care să vă surprindă:

Canapeaua Ma-kana se potrivește unei locuințe amenajate în stil casă de vacanță, cu accent pe atmosfera rustică. Aparent este o canapea masivă, din lemn rezistent, ce se impune inclusiv prin dimensiuni. Sare în ochi tapițeria, sugerând material de jeansi, pe cât de neașteptat, pe atât de tineresc și modern. Dar asta nu e tot! Canapeaua dispune de două mici elemente cu rol de măsuță de cafea – incluse sub forma celor două brațe late, ce permit așezarea paharului cu vin sau a ceștii de ceai la îndemână, fără riscul răsturnării. Însă elementul surpriză al acestei canapele ține de faptul că se pliază, transformându-se din două mișcări într-o masă ideală de dining.

Cam pe același principiu funcționează și setul de bănci Unia, de asemenea din lemn masiv, dar finisate în culori vii, vesele, menite să le integreze într-un spațiu outdoor. Au aceleași caracteristici ale stilului rustic ca și canapeaua Ma-kana, însă nu dispun de tapițerie. Amplasate una în fața celeilalte, se prefac numaidecât într-un set ingenios de masă de picnic dotată cu două bănci încăpătoare. Pot fi folosite și separat, sub forma a două bănci de așezat pe holul casei sau chiar într-un living cu tentă tradițională.

Sub denumirea Pantofar se găsește chiar unul dintre cele mai inedite modele de pantofar de pe piața producătorilor de mobilă din România. Executat din lemn natural, este o combinație tare reușită de spații depozitare pentru încălțăminte. Spațiile pentru păstrarea pantofilor sunt de fapt niște sertare pătrățoase, cu un mod de dispunere deschidere-închidere laterală. Ocupă astfel un spațiu redus și reprezintă un adevărat spectacol al mânuirii.

„Măsurători cu scule de precizie, proiectare pe calculator, transpunere în execuție în mod profesionist, mostrare, utilaje de lucru pe teren, autovehicule de transport la client, montaj pe teren, colaborări cu sculptori/tapițeri/pictură pe lemn/prelucrători metale, personalizări, toate acestea garantează reușita proiectelor OMU.”, se arată pe site-ul Omu Wood Design.

Publicitate
Publicitate